Στημένες κοκορομαχίες αποπροσανατολισμού, ενώ υπογράφουν τη δολοφονία των Ελλήνων

Την ώρα που τα πολιτικά κόμματα πλην Χρυσής Αυγής ετοιμάζονται να υπογράψουν την δολοφονία -επί της ουσίας- των Ελλήνων δια του πλέον σκληρού Μνημονίου, τα υπερχρεωμένα ΜΜΕ της ολιγαρχίας του πλούτου συμμετέχουν εργολαβικά στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης,μεταδίδοντας βομβαρδιστικά τον δήθεν πόλεμο στο εσωτερικό του Σύριζα!

Ενώ λοιπόν οι απατεώνες της Αριστεράς με την απόλυτη σύμπραξη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού, υπογράφουν την εξόντωση των Ελλήνων, ο δημοσιογραφικός συρφετός προβάλλει τις υποτιθέμενες κόντρες παραγοντίσκων μιας κυβέρνησης που όπως και οι προκάτοχοί της, εξελέγη με σημαία την κατάργηση του Μνημονίου!

Ούτε «μισός» Έλληνας δεν ενδιαφέρεται για το εάν θα διασπαστεί ή όχι το συνονθύλευμα της Αριστεράς που ξεπούλησε την Ελλάδα στους διεθνείς τοκογλύφους. Αντίθετα, το σύνολο του Ελληνικού Λαού και δη οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αγρότες, βλέπουν τα επονείδιστα μέτρα που συνοδεύουν το Μνημόνιο της Αριστεράς ως θανατική ποινή επί εκείνων που εξαπατήθηκαν προεκλογικά κατά σκαιό τρόπο από τους απατεώνες του Σύριζα!

Το θέατρο των υποτιθέμενων κοκορομαχιών είναι προσχεδιασμένο σε συνεργασία Σύριζα και κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου. Η ουσία παραμένει η εξής: ο θίασος της Αριστεράς υπογράφει το τρίτο Μνημόνιο και τα εγχώρια τσιράκια των τοκογλύφων τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sthmenes-kokoromachies-apoprosanatolismou-enw-upografoun-th-dolofonia-twn-e#ixzz3iiAkppwT

Comments Off on Στημένες κοκορομαχίες αποπροσανατολισμού, ενώ υπογράφουν τη δολοφονία των Ελλήνων

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.