Στοχοποιεί τους Αστυνομικούς της Κω ο Σύριζα: Αντί ενισχύσεων στέλνει το Εσωτερικών Υποθέσεων!

Στοχοποιεί τους Αστυνομικούς της Κω ο Σύριζα: Αντί ενισχύσεων στέλνει το Εσωτερικών Υποθέσεων!

Οι καταγγελίες των αστυνομικών της Κω, οι οποίοι εργάζονται υπό αντίξοες συνθήκες σηκώνοντας το βάρος της προάσπισης της έννομης τάξης σε ένα νησί που βουλιάζει στους λαθρομετανάστες, δεν έχουν τέλος.

Τελευταίο περιστατικό αλλά και πλέον ενδεικτικό της χαώδους κατάστασης που επικρατεί είναι η αποκάλυψη πως τις τελευταίες ημέρες και αντί ενίσχυσης των αστυνομικών του νησιού, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απέστειλε στην Κω «αντιρατσιστές» κομισάριους της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, με «ειδική αποστολή να καταγράφουν όποιες έκνομες ή παράτυπες ενέργειες σε βάρος λαθρομεταναστών, προκειμένου να υποβάλλονται αναφορές για να διενεργηθούν ΕΔΕ»

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Κω καταγγέλλουν πως στο κλιμάκιο των δέκα κομισάριων που βρισκόταν στο νησί και σχημάτισε τη δικογραφία κατά του αστυνομικού που απώθησε λαθρομετανάστη, προστέθηκαν ακόμα δύο!

Αντί να ρουφιανεύουν τους συναδέλφους τους, καλό θα ήταν οι «αστυνομικοί» του Εσωτερικών Υποθέσεων να συνέδραμαν τους πραγματικούς αστυνομικούς που τιμούν τον Όρκο τους στο πεζοδρόμιο. Αλλιώς δεν χρειάζεται να εξαπατούν την κοινή γνώμη: να μετονομαστεί το Εσωτερικών Υποθέσεων σε Στάζι για να περιγράφεται επακριβώς ο χαρακτήρας της υπηρεσίας και το αντικείμενο δράσης της!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/stochopoiei-tou-astunomikous-ths-kw-o-suriza-anti-enischusewn-stelnei-to-es#ixzz3iigC1AvZ

Comments Off on Στοχοποιεί τους Αστυνομικούς της Κω ο Σύριζα: Αντί ενισχύσεων στέλνει το Εσωτερικών Υποθέσεων!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.