Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν δικαιούστε να θυσιάσετε το Έθνος για χάρη του κομματικού κράτους

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος εξέθεσε από Βήματος της Βουλής την συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις λοιπές μνημονιακές δυνάμεις για το εθνοκτόνο Μνημόνιο που ψηφίζουν.

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου τόνισε ότι η διαδικασία ψήφισης θυμίζει βίαια προσαγωγή, καθώς 04:00 τα ξημερώματα μόνο πραξικόπηματα γίνονται…

Είναι τεράστιος ο εμπαιγμός των δήθεν αντιμνημονιακών του ΣΥΡΙΖΑ να παραμένουν και να στηρίζουν μια μνημονιακή κυβέρνηση.

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν είναι ούτε με τον Μάρξ, ούτε με τον Ροκφέλερ.

Κατεπείγον αυτήν την στιγμή στην χώρα δεν είναι η ψήφιση του εθνοκτόνου Μνημονίου, αλλά το τεράστιο πρόβλημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης. Εν συνεχεία επισήμανε πως αν είχαν ποινικοποιηθεί τα προεκλογικά ψεύδη, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν υπόδικη.

Με το τρίτο καταστροφικό Μνημόνιο της Αριστεράς θυσιάζονται οι Έλληνες αγρότες, η ψυχή του Έθνους, για χάρη του κομματικού κράτους.

Η Εθνική επιτροπή αγροτών, η οποία συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα και εξέφρασε τα δίκαια αιτήματά της τονίζει στην διακήρυξή της πως κανείς δεν θα τους διώξει από τα χωράφια τους!

Ο μόνος δρόμος προς την ανάπτυξη είναι η επιστροφή με κάθε τίμημα στην εθνική παραγωγή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-den-dikaiouste-na-thusiasete-to-ethnos-gia-charh-tou-ko#ixzz3ikyBBikd

Comments Off on Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν δικαιούστε να θυσιάσετε το Έθνος για χάρη του κομματικού κράτους

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.