Τελικά το μεγάλο τους πρόβλημα δεν είναι η λαθρομετανάστευση, αλλά η άνοδος της Χρυσής Αυγής – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

 

Οι δηλώσεις ενός πρωθυπουργού και η υποκρισία της Ευρώπης

Κάθε ημέρα που περνά γίνεται ακόμη περισσότερο σοβαρό το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης για την Πατρίδα μας. Σε συνοικίες ολόκληρες, στο κέντρο των Αθηνών, αλλά και στην Θεσσαλονίκη, στην Κυψέλη, στην Ομόνοια, στα Πατήσια, αλλά και στον Βαρδάρη όταν πέσει το σκοτάδι οι Έλληνες κλείνονται στα σπίτια τους λες και βρισκόμαστε σε περίοδο κατοχής ή μήπως είμαστε μια κατεχόμενη χώρα και απλά υποκρίνονται αυτοί που μας εξουσιάζουν ότι είμαστε ελεύθερο κράτος;

Στην Μυτιλήνη, στην Χίο, στην Κω και σε άλλα νησιά δεκάδες χιλιάδες είναι οι αλλοδαποί που εγκαταστάθηκαν παράνομα στην Πατρίδα μας περνώντας στην χώρα μας από την Τουρκία. 

Οργιάζει η λεγόμενη αντιρατσιστική προπαγάνδα και κανένας Έλληνας δεν τολμά να πει λέξη για αυτήν την πρωτοφανή δημογραφική αλλοίωση που υφίσταται ο λαός μας για να μη τον πουν… ρατσιστή. Φτάσαμε στο σημείο να έχουν στήσει αντίσκηνα με την άδεια και την ανοχή των αρχών μέσα σε αυτό το ίδιο το Πεδίον του Άρεως και τώρα να τους ετοιμάζουν νέο καταυλισμό με κοντέινερ με air condition στην περιοχή του Ελαιώνα. Και πάλι δηλαδή μέσα στο αστικό ιστό της πρωτεύουσας της χώρας. Γνωρίζουν μήπως οι κύριοι αυτοί οι οποίοι μας λένε ότι πρόκειται για… πρόσφυγες, πως είναι οι καταυλισμοί προσφύγων στην Τουρκία; Είναι χώροι έξω από τις πόλεις φυλασσόμενοι από τον στρατό!

Δεν γεννάται θέμα για την πολιτική ευθύνη των επαγγελματιών αντιρατσιστών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια καλλιεργούν τον λεγόμενο “αντιρατσισμό”. Όχι πως τα άλλα κόμματα κάνουν κάτι διαφορετικό. Τα ίδια γινόντουσαν και επί Νέας Δημοκρατίας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο αντιπρόεδρος μέχρι πρόσφατα της Νέας Δημοκρατίας και επίτροπος σήμερα της Ε.Ε. Αβραμόπουλος, τηλεφώνησε στον ίδιο τον πρωθυπουργό να ορίσει η κυβέρνηση την αρχή που θα εισπράξει 500 εκατομμύρια ευρώ για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού. Είναι προφανές ότι με το ποσό αυτό και βασιζόμενοι στην ολέθρια συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ, η Ευρώπη θέλει να μας δεσμεύσει να κρατήσουμε τα εκατομμύρια των παράτυπων μεταναστών, όπως τους αποκαλεί το προοδευτικό σκυλολόι. 

Η υποκρισία όμως της Ευρώπης δεν σταματάει εδώ. Έγινε πρόταση από την Κομισιόν για μετεγκατάσταση… 16.000(!) από τους αλλοδαπούς, που μπήκαν παράνομα στην Πατρίδα μας, ανά κράτος μέλος. Η Πολωνία επί παραδείγματι που έχει πενταπλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα θα δεχθεί 1064 και η Βουλγαρία 229, ενώ η Γερμανία 3505! Θα μας πάρουν από εδώ 16.000 και θα μας αφήσουν κάτι εκατομμύρια… Εάν αυτό δεν είναι υποκρισία και κοροϊδία, τότε τι είναι;

Για το θέμα όμως της λαθρομετανάστευσης μίλησε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος στο τέλος της ομιλίας τους είπε: 

«…Απευθύνομαι στις δυνάμεις εκείνες που, στα λόγια τουλάχιστον, θέλουν να αντιμετωπίζουν ως πρόβλημα την εξάπλωση ρατσιστικών ιδεών και αντιλήψεων, της μισαλλοδοξίας. Μια εξάπλωση ιδεών, που έχει οδηγήσει, ως αποτέλεσμα, να διευρύνονται τα κοινοβουλευτικά έδρανα με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής. Και απευθύνομαι και στα ΜΜΕ διότι ορισμένα εξ αυτών εξέθρεψαν αυτό το φαινόμενο…».

Το μεγάλο τους πρόβλημα, λοιπόν, δεν είναι τελικά η λαθρομετανάστευση, δεν είναι το γεγονός ότι διαλύεται η Ελληνική κοινωνία, είναι η άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που εδώ και πολλά χρόνια είχε επισημάνει το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο σήμερα είτε αδιαφορούν, είτε με πλήρη περιφρόνηση προς το μέλλον του Έθνους το χειρίζονται με τρόπο τραγικό.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Comments Off on Τελικά το μεγάλο τους πρόβλημα δεν είναι η λαθρομετανάστευση, αλλά η άνοδος της Χρυσής Αυγής – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.