Ψάχνουν κόλπα για να σώσουν την παρέα του κολλητού του Σαμαρά, Παπασταύρου

Ψάχνουν κόλπα για να σώσουν την παρέα του κολλητού του Σαμαρά, Παπασταύρου

Kρύος ιδρώτας έχει λούσει τους διαχειριστές κεφαλαίων αλλά και το «εθνικό κεφάλαιο», μετά τις αποκαλύψεις της «δημοκρατίας» για τις περίεργες αγορές και εγγυήσεις σε πολυτελή ακίνητα από τους πρωταγωνιστές της «λίστας Λαγκάρντ» με τη διακίνηση ποσού ρεκόρ 65.750.000 ζεστών δολαρίων από τον καταζητούμενο Αγγελο Μεταξά και μέλη της επενδυτικής ομάδας του συμβούλου της Ν.Δ. Σταύρου Παπασταύρου.

Απ’ ό,τι πληροφορήθηκαν γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα, κάποιους τους έχει λούσει κρύος ιδρώτας και ψάχνουν να βρουν τον τρόπο να σώσουν τους εκλεκτούς τους και σε πρώτη φάση τον καταζητούμενο Μεταξά, ώστε με εκείνη την κίνηση ως μπούσουλα να διασώσουν και όλη την «παρέα Παπασταύρου». Διαχειριστές κεφαλαίων και το «εθνικό κεφάλαιο» πιστεύουν ότι αόρατη… χειρ μπορεί να ενεργοποιήσει «θύλακες» που θα ρισκάρουν να εκτεθούν ώστε να εξασφαλίσουν δικαστικό προηγούμενο με ΜΕΤΑΞένιο χειρισμό. 

Εκείνο που δεν έχουν βρει ακόμη είναι το επιχείρημα θα πεισθούν κάποιοι να ενεργοποιήσουν κάποιο τέτοιο σχέδιο για να διαπράξουν τέτοιο ανοσιούργημα αυγουστιάτικα. Με το παραμύθι της «αριστερής παρένθεσης»; Δεν το πιστεύει πλέον ούτε ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς! Με το αφήγημα της συγκυβέρνησης ειδικού σκοπού; Ούτε ο αλαβανολαφαζάνης δεν πείθεται.

Θα λειτουργήσουν άραγε τα γνωστά γραμμάτια τύπου… «Ασημάκη» και τέως διευθυντού «Μπιρίμπας»; Μα αυτοί βλέπουν πλέον στον ύπνο τους τα βραχιολάκια. Καλό θα είναι να εγκαταλείψουν τα μαγειρέματά τους οι γνωστοί σεφ και να μην επιχειρήσουν δεδικασμένο με ΜΕΤΑΞένια απαλότητα για τον «να ‘χαμε άλλους δέκα…». Ακόμα και αυγουστιάτικα άγρυπνα μάτια είναι πάνω τους. Θα έπρεπε να το είχαν καταλάβει από την εποχή της παντοδυναμίας τους, όταν το ίδιο σενάριο είχε παιχτεί έναν άλλον Αύγουστο για να κουκουλωθεί η ιστορία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Εχουν γνώσιν οι φύλακες, πλέον…

Πηγή: dimokratianews.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/psachnoun-kolpa-gia-na-swsoun-thn-parea-tou-kollhtou-tou-samara-papastaurou#ixzz3inPijXFr

Comments Off on Ψάχνουν κόλπα για να σώσουν την παρέα του κολλητού του Σαμαρά, Παπασταύρου

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.