Ανοίξαμε και σας περιμένουμε – Στο πρόγραμμα των ΜΟΕ και μονοήμερες εκδρομές από την Τουρκία προς τις ελεύθερες περιοχές

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε - Στο πρόγραμμα των ΜΟΕ και μονοήμερες εκδρομές από την Τουρκία προς τις ελεύθερες περιοχές

Εκδρομές αναψυχής στις ελεύθερες περιοχές ορέγονται οι Αττίλες

Όπως διαβάζουμε στον τουρκικό Τύπο, το ενδεχόμενο μονοήμερων εκδρομών τουριστών από την Τουρκία, μέσω των κατεχομένων, στις ελεύθερες περιοχές, σε χώρους θρησκευτικής λατρείας, -με την πρόφαση των επισκέψεων-, θα μελετηθεί στο πλαίσιο των ΜΟΕ, σύμφωνα με το μέλος του “συνδέσμου” τουρκο”κύπριων” ταξιδιωτικών πρακτόρων (KITSAB), Οζμπέκ Ντεντέκορκουτ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα τουρκο”κυπριακής” εφημερίδας, εάν αυτό γίνει σωστά και οι διελεύσεις γίνονται χωρίς πρόβλημα, τότε θα συμβάλει στην οικονομία της χώρας σε μεγάλο βαθμό. «Εμείς πιστεύουμε ότι υπάρχουν χιλιάδες στην Τουρκία που δίνουν και την ψυχή τους για να δουν τη νότια Κύπρο. Θέλουν να περάσουν στο νότο για να δουν είτε το Χαλά Σουλτάν και άλλα ιστορικά μέρη, είτε απλά για διασκέδαση».

Θα είναι καινοτομία είπε επίσης, να υπήρχαν πακέτα 2-3 ημερών για τους εκ Τουρκίας επισκέπτες, εκ των οποίων η μία μέρα τουλάχιστον, θα περιλάμβανε επίσκεψη στο Χαλά Σουλτάν, τη Λάρνακα και τη Λεμεσό. Τις άλλες μέρες, συμπλήρωσε, θα έβλεπαν τις ομορφιές της “βόρειας” Κύπρου.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο πρώην τουρκο”κύπριος” διαπραγματευτής, Κουντρέτ Οζερσάι, λέγοντας πως το είχε αναφέρει κατά τις διασταυρούμενες επισκέψεις που είχαν πραγματοποιηθεί, όταν ο ίδιος πήγε στην Αθήνα. Αλλά, είπε, ο Νίκος Αναστασιάδης συνέδεσε όλα τα ΜΟΕ με την επιστροφή των Βαρωσίων και το θέμα δεν είχε προχωρήσει.

Η «Κάθοδος» των Τούρκων έχει ήδη ξεκινήσει για όσους μπορούν να το αντιληφθούν, αφού ήταν πλέον αναμενόμενη και διεφάνη από την αρχή πως είχαν ξεκάθαρες βλέψεις να χρησιμοποιήσουν κάθε διπλωματικό μέσο, για να απλώσουν τα βδελυρά πλοκάμια τους σε ολόκληρο το νησί μας, μέχρι την καθολική υποταγή μας.

Την ώρα που ο εχθρός υλοποιεί, είς το όνομα της δήθεν λύσης, ανεμπόδιστα βήμα προς βήμα τα μεγαλεπήβολα σχέδια του, οι δικές μας φθηνές μαριονέτες, παραταγμένες μέσα στο σκότος της λήθης και της υποταγής, συνεχίζουν στωικά να ακολουθούν και να εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα.

Να θυμίσουμε ότι το θέμα ανάδειξε η σελίδα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Οι κατακτητές μετατρέπονται σε “τουρίστες” και αλώνουν τα εδάφη μας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anoijame-kai-sas-perimenoume-sto-programma-twn-moe-kai-monohmeres-ekdromes#ixzz3iyW3aisJ

Comments Off on Ανοίξαμε και σας περιμένουμε – Στο πρόγραμμα των ΜΟΕ και μονοήμερες εκδρομές από την Τουρκία προς τις ελεύθερες περιοχές

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.