Με θαλαμηγό ο Τσίπρας στη Μήλο, με το πλοίο της γραμμής οι Χρυσαυγίτες στην Τήνο

Με θαλαμηγό ο Τσίπρας στη Μήλο, με το πλοίο της γραμμής οι Χρυσαυγίτες στην Τήνο

Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των ελεγχόμενων μέσων ενημέρωσης να εξαπατήσουν την κοινή γνώμη παρουσιάζοντας το άσπρο μαύρο, οι συνήθειες της καθεστηκυίας τάξης, φιλελεύθερης είτε μαρξιστικής, δεν μεταβάλλονται με τίποτε.

Την ίδια ώρα λοιπόν κατά την οποία βουλευτές της Χρυσής Αυγής έπαιρναν το πλοίο της γραμμής για να μεταβούν στην Τήνο προκειμένου να παραστούν στους εορτασμούς της Μεγαλόχαρης, ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας «απέδρασε» στη Μήλο με πολυτελή ιδιωτική θαλαμηγό!

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόδραση του πρωθυπουργού πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης του υφυπουργού Εσωτερικών, Παύλου Πολάκη.

Το ταξιδάκι αναψυχής λίγες μόλις ώρες μετά την ψήφιση των επαίσχυντων και δυσβάσταχτων μέτρων που συνοδεύουν το Μνημόνιο της Αριστεράς, υποδεικνύει και την «στεναχώρια» του Τσίπρα για τον συμβιβασμό με τους δανειστές, ο οποίος αλυσοδένει τους Έλληνες και την Πατρίδα.

Γιατί όμως να ανησυχεί ο πρόεδρος της αριστερής κυβέρνησης; Μήπως τα νέα, σκληρά μέτρα πρόκειται να πλήξουν τους κρατικοδίαιτους νεόπλουτους που στελεχώνουν το κόμμα της Κουμουνδούρου;

Αλίμονο στους Έλληνες που πίστεψαν πως «η ελπίδα έρχεται» με τον Σύριζα, για να διαψευστούν οι προσδοκίες τους κατά τρόπο επώδυνο, με το Μνημόνιο της Αριστεράς και τα παρελκόμενά του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-thalamhgo-o-tsipras-sth-mhlo-me-to-ploio-ths-grammhs-oi-chrusaugites-sth#ixzz3j45vhqsf

Comments Off on Με θαλαμηγό ο Τσίπρας στη Μήλο, με το πλοίο της γραμμής οι Χρυσαυγίτες στην Τήνο

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.