Δραστηριότητες Τοπικών: Ξάνθη, Έβρος

Δραστηριότητες Τοπικών: Ξάνθη, Έβρος

Την Παρασκευή 14 Αυγούστου το πρωί κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Ξάνθης μετέβη στις δύο εξόδους της Ξάνθης εν όψει της μεγάλης κίνησης των συμπατριωτών μας λόγω της μεγάλης εορτής της κοιμήσεως της Παναγίας κι ανάρτησαν δύο πανό όπου στο μεν πρώτο κατήγγειλλαν τα μνημόνια της ευτέλειας και στο έτερο στηλίτευσαν τον εξευτελιστικό νόμο περί ιθαγένειας των λαθρομεταναστών.

Εν συνεχεία αφού προμηθεύτηκαν το νέο έντυπο υλικό για το εθνικό σχέδιο της Χρυσής Αυγής για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα, το διένειμαν μαζί με την εφημερίδα του κινήματός μας, σε εκατοντάδες ταξιδιώτες που επισκέφτηκαν σήμερα την πόλη της Ξάνθης λόγω της πανηγύρεως του μοναστηριού της Παναγίας της Αρχαγγελιώτισσας.

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που μάχεται κι αγωνίζεται για τον Έλληνα, κι αυτό το έχουν καταλάβει οι συμπατριώτες μας, αν κρίνουμε από τα πολύ θετικά σχόλια και της επευφημίες που λάβαμε σήμερα από όλους.

Χρυσή Αυγή για μία ελεύθερη κι ανεξάρτητη Ελλάδα!

Εμφάνιση στο κεντρικό δελτίο του ΘΡΑΚΗΝΕΤ του συναγωνιστή Καραβέλα Συμεών

Την Παρασκευή 14/8/2015 μετά από πρόσκληση στο κεντρικό δελτίο του ΘΡΑΚΗΝΕΤ εμφανίστηκε το μέλος της Ν.Ε Χρυσής Αυγής Έβρου Καραβέλας Συμεών για να σχολιάσει την ψήφιση του 3ου επαχθούς και Εθνοκτόνου μνημονίου από την ”πρώτη φορά αριστερά” κυβέρνηση της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-janthh-ebros#ixzz3jFkfNrYc

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Ξάνθη, Έβρος

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.