Ευεργετηθέντες από το Νόμο Σύριζα οι Γεωργιανοί δολοφόνοι του Έλληνα στην Ύδρα

Ευεργετηθέντες από το Νόμο Σύριζα οι Γεωργιανοί δολοφόνοι του Έλληνα στην Ύδρα

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τους Γεωργιανούς δολοφόνους του εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου στην Ύδραοι δύο εκ των επτά εγκληματιών είχαν πρόσφατα αποφυλακιστεί χάρη στις ευεργετικές διατάξεις του Νόμου Παρασκευόπουλου!

Όπως έγινε γνωστό, δύο εκ των δολοφόνων είχαν αποφυλακιστεί στις 9 Ιουνίου και 15 Ιουλίου του τρέχοντος έτος, αξιοποιώντας την ευκαιρία των ευεργετικών διατάξεων του Νόμου που έφερε ο Σύριζα για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την σύλληψή τους είχαν στις τσέπες τους τα έγγραφα της αποφυλάκισης.

Ο 30χρονος Ιγκόρ Τσακμάζοφ είχε φυλακιστεί στις 27 Νοεμβρίου 2012 για κλοπές και αποφυλακίστηκε στις 14 Ιουλίου 2015 από τις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ ο 34χρονος Ιρακλί Κατζάτζεφ, είχε προφυλακιστεί στις 22 Νοεμβρίου 2012 για κλοπές και ληστείες και αποφυλακίστηκε από το σωφρονιστικό κατάστημα Τρικάλων στις 9 Ιουνίου 2015. Σημειωτέον ότι και τους δύο συνόδευε η υποσημείωση ότι παρουσιάζουν ιδιαίτερη βίαιη συμπεριφορά.

Παρά ταύτα, το αντεθνικό Κράτος τους χάρισε την ελευθερία και οι Γεωργιανοί εγκληματίες «ανταπέδωσαν» με τη στυγνή δολοφονία ενός Έλληνα μέσα στο ίδιο του το σπίτι!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/euergeththentes-apo-to-nomo-suriza-oi-gewrgianoi-dolofonoi-tou-ellhna-sthn#ixzz3jFsMKO2r

1 Comment

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

One response to “Ευεργετηθέντες από το Νόμο Σύριζα οι Γεωργιανοί δολοφόνοι του Έλληνα στην Ύδρα

  1. Pingback: Ευεργετηθέντες από το Νόμο Σύριζα οι Γεωργιανοί δολοφόνοι του Έλληνα στην Ύδρα | ageanvelos