Τα νησιά του Αιγαίου αλώθηκαν από λαθρομετανάστες και οι πολιτικάντηδες αγωνιούν για τα λαθροκονδύλια της Ε.Ε.!

Τα νησιά του Αιγαίου αλώθηκαν από λαθρομετανάστες και οι πολιτικάντηδες αγωνιούν για τα λαθροκονδύλια της Ε.Ε.!

Τι και αν τα νησιά του Αιγαίου έχουν καταληφθεί από λαθρομετανάστες, τι και αν καθημερινά εισβάλλουν πάνω από 3.000 νέοι λαθρομετανάστες, τι και αν κινδυνεύουν οι ζωές Ελλήνων πολιτών και αστυνομικών από την ασυδοσία των εισβολέων, τα στελέχη του αντισυνταγματικού τόξου αγωνίζονται απεγνωσμένα για να απορροφήσουν τα κονδύλια της Ε.Ε.!

Στο πλαίσιο αυτό, μάζωξη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κω με κύριο θέμα την πλημμυρίδα λαθρομεταναστών, η οποία έχει παραλύσει την φυσιολογική καθημερινότητα των κατοίκων της νήσου (όπως και πολλών ακόμη νησιών του Αιγαίου) και επιπλέον, θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των ιδίων αλλά και των στελεχών της αστυνομίας και του λιμενικού, που προσπαθούν να διαφυλάξουν την έννομη τάξη.

Αντί περιττών σχολίων, παραθέτουμε τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γ. Χατζημάρκου και του προέδρου των Περιφερειών Ελλάδος, Κ. Αγοραστού, για να διαπιστώσει ο καθένας που ακριβώς επικεντρώθηκε το ενδιαφέρον τους επί του μείζονος εθνικού προβλήματος:

«Υπάρχει η ανάγκη εξεύρεσης άμεσα λύσης στη διαχείριση του μεταναστευτικού, ιδιαίτερα στα νησιά μας. Την χρηματοδότηση των 370.000.000 ευρώ της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το μεταναστευτικό, για την οποία δεν έχει συσταθεί ακόμα από το υπουργείο η διαχειριστική αρχή για να την απορροφήσει, μπορεί να την διαχειριστούν οι περιφέρειες και μάλιστα αποτελεσματικά»!

Με απλά λόγια, οι πολιτικάντηδες του αντισυνταγματικού τόξου ανεξαρτήτως κομματικής απόχρωσης, ερίζουν για την διαχείριση των κονδυλίων του ραγιαδισμού, αδιαφορώντας για την τύχη της Πατρίδας και των συμπατριωτών μας που στενάζουν υπό το βάρος της ασύμμετρης απειλής της λαθρομετανάστευσης! Ζητούν δηλαδή αντί επίλυσης του προβλήματος, κονδύλια για την φιλοξενία των λαθρομεταναστών, για ευνόητους οικονομικούς και πολιτικούς λόγους.

Γι’ αυτό το λόγο, οι πολίτες της Κω αποδοκίμασαν έντονα τόσο τον βουλευτή του Σύριζα Καματερό, όσο και τα λοιπά στελέχη του παλαιοκομματισμού που επιχειρούν να στήσουν πανηγύρι κονδυλίων επί των ερειπίων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-nhsia-tou-aigaiou-alwthhkan-apo-lathrometanastes-kai-oi-politikanthdes-a#ixzz3jHc7ilXi

Comments Off on Τα νησιά του Αιγαίου αλώθηκαν από λαθρομετανάστες και οι πολιτικάντηδες αγωνιούν για τα λαθροκονδύλια της Ε.Ε.!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.