Δραστηριότητες Τοπικών: Πιερία, Βόρεια Προάστια

Δραστηριότητες Τοπικών: Πιερία, Βόρεια Προάστια

Την Δευτέρα 17 Αυγούστου η ομιλία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας ήταν αφιερωμένη στον Εθνικό Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά και στο καθεστώς της 4ης Αυγούστου 1936. Ο συναγωνιστής Γιώργος Χαϊδαλής αναφέρθηκε στη βιογραφία του Ιωάννη Μεταξά, στην εγκαθίδρυση του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου, στη σειρά των θετικών μέτρων που πήρε για την Ελληνική κοινωνία, στο πόσο ωφελήθηκαν όλες οι κοινωνικές τάξεις και γενικά στη δημιουργία μιας υγιούς και ομαλής ζωής και κοινωνίας.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε το παλαιό μέλος της Εθνικής Οργάνωσης Νεολαίας του Μεταξά, Παναγιώτης Ρούτσας, που μίλησε για τις προσωπικές του εμπειρίες ως μικρό παιδί στην ΕΟΝ. Μίλησε για το κοινωνικό έργο της οργάνωσης, για την εθνική διαπαιδαγώγηση που ελάμβαναν, για το υψηλό φρόνημα που υπήρχε σε μικρούς και μεγάλους. Δυστυχώς όλη η ανοδική αυτή πορεία διακόπηκε από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και την άνοδο των “δημοκρατικών” καθεστώτων στην χώρα.

Την Τετάρτη 19/8 επισκέφτηκε την Τ.Ο.Βορείων Προαστίων ο Γραμματέας της Λέσβου συναγωνιστής Βαρθολομαίος Τριανταφυλλίδης, ο οποίος μας ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί της Λέσβου από τους χιλιάδες λαθροεισβολείς και για τον δύσκολο αγώνα που δίνουν εκεί οι συναγωνιστές. Από την πλευρά μας του ευχηθήκαμε καλή δύναμη και ότι η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων όπως και ολόκληρο το κίνημα θα είναι πάντα ενεργά διπλά τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-pieria1#ixzz3jLrVF0qI

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Πιερία, Βόρεια Προάστια

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.