“Κότες” οι Λαφαζανικοί… άρχισαν να κακαρίζουν και σε λίγο θα κάνουν αυγά!

“Κότες” οι Λαφαζανικοί... άρχισαν να κακαρίζουν και σε λίγο θα κάνουν αυγά!

Γράφει ο Αντίοχος

Διαβάστε το παρακάτω δημοσίευμα-ανακοίνωση για το ξεπούλημα των 14 ελληνικών αεροδρομίων από την μνημονιακή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων: «ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ TURBO-ΤΑΜΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΩΝ 50 ΔΙΣ.

Η κυβέρνηση με απόφασή της και κατ’ επιταγήν του κατάπτυστου νέου μνημονίου, παρέδωσε και μάλιστα έναντι ευτελούς τιμήματος, τα 14 Περιφερειακά Αεροδρόμια φιλέτα της χώρας, λάφυρο στα γερμανικά συμφέροντα και συγκεκριμένα στη γερμανική εταιρεία Fraport, μετά από σχετική αυθαίρετη εισήγηση της διοίκησης του TAIΠEΔ στις 3 Ιουλίου. H σχετική απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (KYΣOIΠ) που συνεδρίασε στις 13 Αυγούστου και χθες (17/8) δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Την απαράδεκτη απόφαση υπογράφουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης και οι υπουργοί Οικονομικών Eυκλ. Tσακαλώτος, Οικονομίας Γ. Σταθάκης και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Π. Σκουρλέτης. Πρόκειται για την πρώτη ιδιωτικοποίηση – ξεπούλημα που υλοποιείται από την κυβέρνηση του ΣYPIZA. Το τίμημα που θα καταβάλει η Fraport είναι ευτελέστατο και ανέρχεται σε μόλις 1,23 δισ. ευρώ. H υλοποίηση του συγκεκριμένου »project» περιλαμβανόταν στο μνημόνιο έκτρωμα που έγινε νόμος του κράτους στις 14 Αυγούστου. Δηλαδή η κυβέρνηση έσπευσε μία ημέρα νωρίτερα να υλοποιήσει τη δέσμευση που ανέλαβε μέσω του τρίτου μνημονίου».

Σίγουρα, θα υποθέτετε ότι πρόκειται για μια σκληρή ανακοίνωση κόμματος της αντιπολίτευσης. Αλλά, τα φαινόμενα απατούν! Η παραπάνω είναι η επίσημη θέση των λεγόμενων «Λαφαζανίστας», όπως δημοσιεύθηκε στο iskra.gr. Και οι συντάκτες της, που καταγγέλλουν την αρχή του «γενικού ξεπουλήματος της Ελλάδας», παραμένουν βουλευτές και στελέχη του κόμματος που ξεκινά το «γενικό ξεπούλημα της Ελλάδας», χωρίς να ντρέπονται καθόλου!!!

Συμπέρασμα: Λαφαζανίστας = Πολιτικοί Απατεωνίστας!

Ενώ οι πάντες περιμένουν από μέρα σε μέρα το νέο κόμμα των αρειμάνιων επαναστατών της… τρύπιας δεκάρας Λαφαζανίστας (μάλιστα κάποιοι… φουριόζοι το βάζουν ξεχωριστά και στις δημοσκοπήσεις…), οι μέρες περνούν αλλά οι Λαφαζανίστας συνεχίζουν να παραμένουν «εντός, εκτός και επί τα αυτά».

Έτσι, όχι μόνο αποφεύγουν να ξεκαθαρίσουν τι θα πράξουν όταν –και αν- οι Τσιπροκαμμένοι γυρέψουν ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, ούτε τι θα πράξουν σε περίπτωση που προκηρυχθούν αιφνιδιαστικά εκλογές, αλλά άρχισαν να… κακαρίζουν κιόλας – δικαιώνοντας τον Τσατσόπουλο, που υποστηρίζει ότι Τσιπρικοί και Λαφαζανίστας τα’ χουν κάνει πλακάκια και κοροϊδεύουν αντάμα την κοινωνία!

Κο,κο,κο, οι Λαφαζανίστας!

Μιλώντας, λοιπόν, στο Mega –ε ρε μεγαλεία!- ο επαγγελματίας κομμουνιστής Θανάσης Πετράκος κακάρισε τα εξής: «Έχω τονίσει ότι δεν επιθυμώ, σε καμία περίπτωση, να ανατρέψω αυτή την κυβέρνηση. Θεωρώ ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει ανασφάλειες. Είπε ότι θα πάμε σε συνέδριο και νομίζω ότι θα πάμε σε συνέδριο».

Την ίδια ώρα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο έτερος επαγγελματίας κομμουνιστής Στάθης Λεουτσάκος, κακάρισε ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κινδυνεύει από τους βουλευτές που ψήφισαν «όχι» σε ένα νέο μνημόνιο».

Ασφαλής πρόβλεψη: το ότι θα ’ρθει η ώρα που οι βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ δε θα τολμούν να πάνε ούτε στο περίπτερο της γειτονιάς τους για τσιγάρα κι όποιοι το αποτολμούν θα τρώνε πολύ ξύλο από τον κοσμάκη –και ιδιαίτερα από τους ψηφοφόρους τους- είναι βεβαιότατο (και το έχω προβλέψει -σε γραπτά που μένουν- πολύ πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου…).

Αλλά, όπως πάει το πράμα μ’ αυτούς τους τρισμέγιστους πολιτικούς απατεώνες… Καραγκιοζίστας-τσιρκολαγνίστας, βλέπω να είναι οι πρώτοι που θα γευτούν τη… γλύκα της λαϊκής οργής!

Γιατί το μόνο πράμα που δε σηκώνει ο Έλληνας –όταν το καταλάβει- είναι η κοροϊδία!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kotes-oi-lafazanikoi…-archisan-na-kakarizoun-kai-se-ligo-tha-kanoun-auga#ixzz3jOLkWWHa

Comments Off on “Κότες” οι Λαφαζανικοί… άρχισαν να κακαρίζουν και σε λίγο θα κάνουν αυγά!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.