ΟΗΕ: 21 χιλιάδες λαθρομετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα μέσα σε μια βδομάδα – 3.000 την ημέρα!

ΟΗΕ: 21 χιλιάδες λαθρομετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα μέσα σε μια βδομάδα - 3.000 την ημέρα!

Γράφει ο Αντίοχος

Άσχημο καιρό διάλεξαν οι εγκάθετοι του σταλινικού κομισαρίου Δριτσώφ, για να αποκρύπτουν τα στοιχεία για τον πραγματικό αριθμό των λαθρομεταναστών που εισέρχονται καθημερινά από την Ελλάδα. Το πρόβλημα έχει φουντώσει για τα καλά και δεν κρύβεται με τίποτα!

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ να «γλεντήσει» τους εγκαθέτους που ανακοίνωσε επισήμως ότι 21.000 λαθρομετανάστες έφτασαν στα ελληνικά νησιά μόνο την εβδομάδα 8-14 Αυγούστου. Ήτοι, 3.000 την ημέρα!

Από κει και πέρα, η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο σε τέτοιο βαθμό, που εκατοντάδες λαθρομετανάστες δεν αποβιβάζονται μόνο στα γνωστά μεγάλη νησιά, αλλά πλέον και στα μικρά. Πιο συγκεκριμένα, προχθές το βράδυ, στην εκπομπή του καναλιού Κόντρα «Επί του Πιεστηρίου», ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής είπε –και μάλιστα 2 φορές- ότι μόνο την Δευτέρα μπήκαν 630 λαθρομετανάστες, όχι στην Λέσβο, ούτε στην Κω, την Σάμο, την Χίο κ.τ.λ., αλλά στην Σύμη!!! Ναι, στην Σύμη!

(ΥΓ): Φυσικά, οι εγκάθετοι του Δριτσώφ δεν ανέφεραν ούτε για έναν λαθρομετανάστη από τους 630! Θάψιμο κανονικότατο!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ohe-21.000-mphkan-sthn-ellada-mesa-se-mia-bdomada-3.000-thn-hmera#ixzz3jJGd5GML

Comments Off on ΟΗΕ: 21 χιλιάδες λαθρομετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα μέσα σε μια βδομάδα – 3.000 την ημέρα!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.