Περάστε κόσμε! Από 100 μέχρι 700 ευρώ η ταρίφα για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας

Περάστε κόσμε! Από 100 μέχρι 700 ευρώ η ταρίφα για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας

Γράφει ο Αντίοχος

Την ώρα που όλοι ασχολούνται με τους… «εντός, εκτός και επί τα αυτά» Λαφαζανίστας-Καραγκιοζίστας και με τα επί των… διαδικαστικών καμώματα της πορφυρογέννητης αφέντρας Ζωής, οι ενταύθα υπάλληλοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων (του υπουργείου Εσωτερικών) ενεργοποίησαν τη διαδικασία για τα αιτήματα κτήσης Ελληνικής Ιθαγένειας από το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κι έβγαλαν το… τιμολόγιο της ελληνικότητας για τους «νέους Έλληνες» («Παράβολο Ιθαγένειας»)!

Έτσι, για την κτήση της Ελληνικής Ιθαγένειας Αλλογενών Αλλοδαπών η ταρίφα ορίστηκε στα 700 ευρώ, για επανυποβολή αιτήματος Αλλογενών Αλλοδαπών στα 200 ευρώ, για υποβολή / επανυποβολή αιτημάτων πολιτών Ε.Ε., ανιθαγενών / πολιτικών προσφύγων στο ένα κατοστάρικο, για αιτήματα λόγω γέννησης ή φοίτησης σε ελληνικό σχολεία, επίσης ένα κατοστάρικο! Η πληρωμή της ταρίφας θα γίνεται στις τράπεζες και στα Ταχυδρομεία και θα ακολουθεί την αίτηση στο… Γιουσουρούμ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, στο αlbanians.gr…

(ΥΓ): Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ! Τώρα το φωνάζουμε, σύντομα θα κληθούμε να το κάνουμε πράξη, με τη βοήθεια του Θεού και τη θέληση του ελληνικού λαού!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/peraste-kosme-apo-100-mechri-700-eurw-h-tarifa-gia-thn-apokthsh-ths-ellhnik#ixzz3jLsWGMAr

Comments Off on Περάστε κόσμε! Από 100 μέχρι 700 ευρώ η ταρίφα για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.