Με αυγά υποδέχτηκαν τον «υπουργό διακίνησης λαθρομεταναστών», Καμμένο, στην Κω! Φωτογραφίες και Βίντεο

Εκείνοι που νόμιζαν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν δίχως κανένα κόστος τον Ελληνικό Λαό για να υφαρπάζουν την ψήφο του και να στήνουν πολιτικές καριέρες πάνω στις αβάσταχτες θυσίες των Ελλήνων, βιώνουν ήδη την οικτρή διάψευση των προσδοκιών τους.

Όπως παλαιότερα συνέβη με τους μνημονιακούς απατεώνες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, έτσι και τώρα, ο μνημονιακός Καμμένος αποδοκιμάστηκε εντονότατα κατά την προκλητική παρουσία του στην Κω. Η επίσκεψή του, επίσκεψη προεκλογική και όχι ουσίας για να συμβάλλει στην επίλυση του δεινού λαθρομεταναστευτικού προβλήματος, αντιμετωπίστηκε με την οργή εκατοντάδων κατοίκων της Κω.

Οι Έλληνες της Κω, υποδέχτηκαν τον «υπουργό διακίνησης λαθρομεταναστών» της κυβέρνησης με βροχή από αυγά και μπουκάλια, καθώς ο «Κούγκης» πρόεδρος είχε τη φαεινή ιδέα να στείλει προ της άφιξής του στο χώρο του δημαρχείου του νησιού, μια διμοιρία των ΜΑΤ για να προετοιμάσει την άφιξή του!

Οι κάτοικοι του νησιού, δικαίως εξοργισμένοι από την κυβερνητική πολιτική εξαιτίας της οποίας η Κως έχει βουλιάξει από χιλιάδες λαθρομετανάστες που δρουν ανενόχλητοι και ασύδοτα επί εβδομάδες απειλώντας τους ίδιους αλλά και αστυνομικούς ακόμη, στάθηκε αδύνατο να συγκρατηθούν προ αυτής της μεγαλειώδους προκλήσεως Καμμένου.

Υπό την ιαχή «προδότη, προδότη» και απαιτώντας να εγκαταλείψει το νησί τους, οι κάτοικοι της Κω απέδειξαν ότι το «Κούγκι» πράγματι έρχεται για εκείνους που θέλουν μια Ελλάδα προνομιούχων λαθρομεταναστών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-auga-upodechthkan-ton-upourgo-diakinhshs-lathrometanastwn-kammeno-sthn-k#ixzz3jT6iFk2z

Comments Off on Με αυγά υποδέχτηκαν τον «υπουργό διακίνησης λαθρομεταναστών», Καμμένο, στην Κω! Φωτογραφίες και Βίντεο

Filed under ΒΙΝΤΕΟ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.