Η Ουγγαρία που δεν θέλει λαθρομετανάστες στήνει φράχτες… Η Ελλάδα τους γκρεμίζει!

Η Ουγγαρία που δεν θέλει λαθρομετανάστες στήνει φράχτες... Η Ελλάδα τους γκρεμίζει!

Έτοιμος μέχρι τον Νοέμβριο θα είναι ο φράχτης, μήκους 177 χιλιομέτρων και ύψους 3,5, που κατασκευάζει με πυρετώδεις ρυθμούς η κυβέρνηση της Ουγγαρίας, στα σύνορα με τη Σερβία, παρ’ ότι γαυγίζουν οι γνωστοί διεθνείς κύκλοι των παγκοσμιοποιητών.

Παράλληλα, όπως έκαναν γνωστό οι Ούγγροι, θα αναπτύξουν χιλιάδες αστυνομικούς για να ανασχεθεί η μεγάλη ροή λαθρομεταναστών.

Η Ουγγαρία έχει καταγράψει μέχρι στιγμής φέτος την είσοδο στα εδάφη της περίπου 100.000 λαθρομεταναστών, υπερδιπλάσιων δηλαδή από τους 43.000 που είχε υποδεχθεί η χώρα ολόκληρο το 2014. Ωστόσο, ελάχιστοι εξ’ αυτών παραμένουν στην χώρα, καθώς άλλοι είναι οι τελικοί προορισμοί τους.

Στην Ελλάδα μας, ένας φράχτης υπήρχε κι αυτός «κατέρρευσε» σ’ ένα τμήμα του, «λόγω κακοκαιρίας» -όπως είπαν-, κατά… διαβολική σύμπτωση λίγες μέρες μετά την άνοδο των Τσιπροκαμμένων στην εξουσία. Και δεν τον ξανασήκωσαν ποτέ από τότε!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-ouggaria-pou-de-thelei-lathrometanastes-sthnei-frachtes-h-ellada-tous-gkr#ixzz3jUXdZNSF

Comments Off on Η Ουγγαρία που δεν θέλει λαθρομετανάστες στήνει φράχτες… Η Ελλάδα τους γκρεμίζει!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.