Πιάστηκαν στη φάκα οι Λαφαζανίστας – Κουδουνίστρας: “Φύγαμε από τον Σύριζα γιατί μας πέταξαν έξω από τις λίστες”

Πιάστηκαν στη φάκα οι Λαφαζανίστας - Κουδουνίστρας: “Φύγαμε από τον Σύριζα γιατί μας πέταξαν έξω από τις λίστες”

Γράφει ο Αντίοχος

Τελικά, παρά την έντονη φημολογία, δεν βάφτισαν ΕΑΜ το κόμμα τους οι Λαφαζανίστας-Κουδουνίστρας. Αλλά «Λαϊκή Ενότητα». Δηλαδή, φέξε μου και γλίστρησα. Πρώτη ήττα! Μάλλον, τους έβαλε… βέτο το ΚΚΕ, προφανώς για τους λόγους που γράφαμε χθες και τους οποίους σας υπενθυμίζουμε: «Θα προκαλέσει τη λυσσαλέα αντίδραση του ΚΚΕ, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά τον κρυφό βίο και την πολιτεία πολλών εκ των των… Κουδουνίστρας (αφού μέχρι το 1991 ήταν στελέχη της λεγόμενης «Ανανεωτικής» του πτέρυγας) και πιθανότατα θα έχουμε αποκαλύψεις… άλλου τύπου και… απείρου κάλους».

Οι πρώτοι που τους ακολουθούν και συγκροτούν κοινοβουλευτική ομάδα, είναι 25. Ίσως να ακολουθήσουν κι άλλοι, ίσως όχι. Ωστόσο, ακόμα τέσσερις βουλευτές (Βαλαβάνη, Κοδέλας κ.λ.π.) είχαν υπογράψει την πρώτη δήλωση αποχώρησης από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ (το σύνολο 29). Αλλά, στην ορθή επανάληψη που εστάλη εμφανίζονταν μόνο οι υπογραφές των 25 βουλευτών και απουσίαζαν τα ονόματα των τεσσάρων, οι οποίοι ανεξαρτητοποιήθηκαν μερικές ώρες αργότερα μόνοι τους.

Τι δείχνουν όλα αυτά τα σβήσε-γράψε εις ότι αφορά την επωνυμία του λαφαζανικού κόμματος, τους βουλευτές που θα το ακολουθήσουν, καθώς και το σημερινό ραντεβού του Λαφαζάνη με την απερχόμενη που-του-βου Ζωή; Ότι οι Λαφαζανίστας πιάστηκαν τελείως απροετοίμαστοι, γιατί δεν είχαν σκοπό να φύγουν από τον τριτομνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν προκηρύσσονταν εκλογές και δεν τους πετούσαν έξω από τις λίστες! Άρα, δικαίως στο «Λαφαζανίστας» προσθέτουμε τα «Κουδουνίστρας-Πολιτικοί Απατεωνίστας»!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/piasthkan-sth-faka-oi-lafazanistas-koudounistras-fugame-apo-ton-suriza-giat#ixzz3jYRT7QoO

Comments Off on Πιάστηκαν στη φάκα οι Λαφαζανίστας – Κουδουνίστρας: “Φύγαμε από τον Σύριζα γιατί μας πέταξαν έξω από τις λίστες”

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.