Φουλ για διψήφιο ποσοστό η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση της Metron Analysis! Εκτός βουλής Πασόκ-Καμένος…

Φουλ για διψήφιο ποσοστό η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση της Metron Analysis! Εκτός βουλής Πασόκ-Καμένος...

Όσο περισσότερο υποτιμούν τον Ελληνικό Λαό τα διεφθαρμένα κόμματα και τα διαπλεκόμενα, συστημικά μέσα ενημέρωσης, τόσο πιο πολύ αυξάνεται η οργή των Ελλήνων και επαληθεύεται η πεποίθησή τους οτι η Χρυσή Αυγή αποτελεί την ύστατη ελπίδα του Ελληνικού Έθνους.

Σ’ αυτά τα πλαίσια και παρά την απόλυτη φίμωση της φωνής των Ελλήνων Εθνικιστών, τηλεφωνική δημοσκόπηση της Metron Analysis η οποία δεν έχει δημοσιευτεί ακόμη, αποτυπώνει την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής, η οποία κινείται ολοταχώς προς διψήφιο ποσοστό!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Press-gr, η πρώτη εικόνα της δημοσκόπησης εις ότι αφορά την εκτίμηση ψήφου, έχει ως εξής:

ΣΥΡΙΖΑ 30-33%
ΝΔ 20-22%
Χρυσή Αυγή 9%
Λαφαζάνης 6-7%
Ποτάμι 5%
ΚΚΕ 5%

ΠΑΣΟΚ και Καμμένος βρίσκονται στο όριο εισόδου στην Βουλή, η οποία και θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία έχει τη θέληση να δώσει λύση στα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και είναι τα Μνημόνια και η λαθρομετανάστευση. Κυρίως όμως, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι το μοναδικό κόμμα που έχει τη δύναμη να κάνει πράξη την απαίτηση του Ελληνικού Λαού να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/press-gr-foul-gia-dipshfio-pososto-h-chrush-augh-se-dhmoskophsh-ths-metron#ixzz3jZH3gTeJ

Comments Off on Φουλ για διψήφιο ποσοστό η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση της Metron Analysis! Εκτός βουλής Πασόκ-Καμένος…

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.