Αυτοί θα σώσουν την Ελλάδα; Χακί στα… 40 του θα βάλει ο γραμματέας του Σύριζα

Αυτοί θα σώσουν την Ελλάδα; Χακί στα... 40 του θα βάλει ο γραμματέας του Σύριζα

Ξύπνα Ελληνικέ Λαέ: εκείνοι που διατείνονται πως θέλουν να υπηρετήσουν τον Λαό, δεν έχουν καν εκπληρώσει το πρώτιστο καθήκον προς την Πατρίδα, την στρατιωτική τους δηλαδή θητεία!

Ο γραμματέας του Σύριζα, Τάσος Κορωνάκης, ανήκει σ’ αυτή τη κατηγορία μαζί με πολλούς άλλους πολιτικάντηδες της αριστεράς και της ψοφοδεξιάς. Το δυστύχημα για εκείνον είναι ότι το θέμα του πήρε δημοσιότητα και προκειμένου να προκαλείται ακόμη περισσότερο το δημόσιο αίσθημα σε μια περίοδο όπου η οργή και αγανάκτηση του Ελληνικού Λαού περισσεύει, ο μοσχαναθρεμμένος «επαναστάτης» καλείται να αφήσει στην άκρη για λίγο τη «σωτηρία» της Πατρίδας και να φορέσει το χακί όπως όλοι οι Έλληνες.

Λούφα και απαλλαγή τέλος λοιπόν για τον γραμματέα του Σύριζα, ο οποίος είναι βέβαιο πως διέρχεται ήδη μια από τις πλέον δυσάρεστες περιόδους της ζωής του, υποχρεωμένος να προσαρμοστεί -έστω και για μικρό χρονικό διάστημα- στα «φασιστο-μιλιταριστικά» πλαίσια του Ελληνικού Στρατού.

Ο Κορωνάκης βεβαίως, είναι μια σταγόνα στον ωκεανό των αστράτευτων πολιτικάντηδων τόσο της φιλελεύθερης όσο και της μαρξιστικής πτέρυγας, αλλά και στην πλημμυρίδα εκείνων που υπηρέτησαν για ελάχιστους μήνες και δίπλα στο σπίτι τους, εκμεταλλευόμενοι τις υψηλές διασυνδέσεις των κομματικών τους επιτελείων.

Ως Εθνικιστές… συμπονούμε τον γραμματέα του Σύριζα στις δύσκολες αυτές στιγμές, αλλά του ευχόμαστε μονάχα τούτο: Αγχώσου!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/autoi-tha-swsoun-thn-ellada-chaki-sta-40-tou-tha-balei-o-grammateas-tou-sur#ixzz3jkf1Nsel

Comments Off on Αυτοί θα σώσουν την Ελλάδα; Χακί στα… 40 του θα βάλει ο γραμματέας του Σύριζα

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.