Συνεχίζεται η διακίνηση λαθρομεταναστών από την ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα: ακόμη 2.500 αποβιβάστηκαν στον Πειραιά

Συνεχίζεται η διακίνηση λαθρομεταναστών από την ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα: ακόμη 2.500 αποβιβάστηκαν στον Πειραιά

Σε ένα απέραντο πεδίο λαθροδιακίνησης έχει μετατραπεί η ελληνική επικράτεια με αποκλειστική ευθύνη της εθνικά επικίνδυνης συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ.

Το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος», το οποίο έχει ναυλωθεί με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, πηγαινοέρχεται από τα νησιά προς τον Πειραιά, αποβιβάζοντας χιλιάδες λαθρομεταναστών οι οποίοι ανεξέλεγκτα ακολούθως, κινούνται προς κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Στόχος της κυβέρνησης δεν είναι βεβαίως η επίλυση του προβλήματος, αλλά η απόπειρα να αποσυμφορηθεί η χαοτική κατάσταση στα νησιά, ελέω εκλογών. Με απλά λόγια, Σύριζα-ΑΝΕΛ επιχειρούν δι’ αυτού του σκαιού τρόπου να ξεγελάσουν τους Έλληνες του Αιγαίου, μετατοπίζοντας -προεκλογικά πάντα- μέρος του προβλήματος.

Βεβαίως, οι ολοένα και αυξανόμενες αφίξεις λαθρομεταναστών στα νησιά, δυσχεραίνουν τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς. Επιπλέον όμως και αντίθετα από τις προσδοκίες των λαθρολάγνων της συγκυβέρνησης, επιτείνουν το πρόβλημα στην Αθήνα και σε περιοχές της Βορείου Ελλάδος, όπου συνωστίζονται οι λαθροεισβολείς.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το μείζον πρόβλημα δεν… εξαφανίζεται, όπως διακήρυσσε η αρμόδια αναπληρώτρια υπουργός για τη μετανάστευση Τασία Χριστοδουλοπούλου, αποτυπώνοντας με εξαιρετική σαφήνεια τον ανθελληνισμό των δήθεν «ανθρωπιστών» της αριστεράς του Τσίπρα και της ελαφροδεξιάς του Καμμένου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechizetai-h-diakinhsh-lathrometanastwn-apo-thn-anthellhnikh-kubernhsh-su#ixzz3jkhGYnEE

Comments Off on Συνεχίζεται η διακίνηση λαθρομεταναστών από την ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα: ακόμη 2.500 αποβιβάστηκαν στον Πειραιά

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.