Οι αστυνομικοί της Β. Δωδεκανήσου απαντούν στον φτηνό πολιτικάντη Καμμένο: Στοχοποιεί αστυνομικούς για να καλύψει τα κυβερνητικά εγκλήματα!

Οι αστυνομικοί της Β. Δωδεκανήσου απαντούν στον φτηνό πολιτικάντη Καμμένο: Στοχοποιεί αστυνομικούς για να καλύψει τα κυβερνητικά εγκλήματα!

Με μια εξόχως δεικτική ανακοίνωση, απάντησαν οι αστυνομικοί της Β. Δωδεκανήσου στο τηλεοπτικό παραλήρημα Καμμένου, μετά τις εντονότατες και οργισμένες αποδοκιμασίες εκατοντάδων κατοίκων, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κω.

Ως γνωστόν, ο θεομπαίχτης ελαφροδεξιός Καμμένος, επιχείρησε να αποδώσει την αυθόρμητη και απολύτως δικαιολογημένη αντίδραση των κατοίκων του νησιού στο πρόσωπό του, σε «προβοκάτσια Χρυσαυγιτών», φθάνοντας μέχρι του αισχίστου σημείου χυδαιότητας και πολιτικαντισμού να στοχοποιεί αστυνομικούς!

Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Βορείας Δωδεκανήσου, η οποία ξεσκεπάζει τα χοντροκομμένα ψεύδη Καμμένου και δη την ανήθικη στοχοποίηση συναδέλφων τους:

«Με μεγάλη έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες των πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. και τέως υπουργό Εθνικής Άμυνας κ Πάνο Καμμένο να στοχοποιεί αστυνομικούς ως υποκινητές των επεισοδίων σε βάρος του στο νησί της Κω, αποδίδοντας σε αυτούς τεχνηέντως  την αντίδραση των ακριτών για την εγκατάλειψη που βιώνουν και όχι στα αποτελέσματα της πολιτικής που ασκείται.

Η συμπεριφορά αυτή δεν μπορεί και δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους και για τον λόγο αυτό συνεδρίασαν σήμερα εκτάκτως τα διοικητικά μας συμβούλια και αποφάσισαν ομόφωνα την απόλυτη στήριξη των συναδέλφων μας, οι οποίοι ενοχοποιήθηκαν άδικα. Η ανάδειξη της αλήθειας και η αποκατάσταση των συναδέλφων μας, αποτελεί για εμάς θέμα τιμής και θα επιδιωχθεί με κάθε ένδικο ή άλλο μέσο μας παρέχει ο νόμος.

Κλείνοντας θέλουμε να καλέσουμε την φυσική μας ηγεσία να σταθεί στο ύψος τον περιστάσεων και να συμβάλει εμπράκτως στην επίλυση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε (μεταναστευτικό, έλλειψη προσωπικού κ.λ.π. ) καθώς από την μέχρι τώρα στάση της, εκτός από τις ηθικές ευθύνες που προκύπτουν, πιθανόν να υπάρχουν και Πειθαρχικές –  Ποινικές,  τις οποίες είμαστε αποφασισμένοι να αναζητήσουμε».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-astunomikoi-ths-b.-dwdekanhsou-apantoun-ston-fthno-politikanth-kammeno-s#ixzz3jpTPasO4

Comments Off on Οι αστυνομικοί της Β. Δωδεκανήσου απαντούν στον φτηνό πολιτικάντη Καμμένο: Στοχοποιεί αστυνομικούς για να καλύψει τα κυβερνητικά εγκλήματα!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.