Δεύτερη φορά αδιάβαστος ο Βαγγέλας! Εξανέστη ακόμα και ο Σρόιτερ – Ανεπανάληπτη τάπα στον Alpha…

Δεύτερη φορά αδιάβαστος ο Βαγγέλας! Εξανέστη ακόμα και ο Σρόιτερ - Ανεπανάληπτη τάπα στον Alpha…

Πριν λίγη ώρα στον Alpha, ο βαρύμαγκας πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλας Μεϊμαράκης, έβαλε και πάλι την καθιερωμένη κασέτα της προπαγάνδας και της ψευδολογίας σε βάρος της Χρυσής Αυγής.

Επανέλαβε λοιπόν το γνωστό παραμύθι που είχε πει τις προάλλες στον ΣΚΑΪ: “Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει τίποτα για το μεταναστευτικό” (!!!). Επειδή το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, δέχθηκε άμεσα ανεπανάληπτη τάπα από τον σταθερό πολέμιο της Χρυσής Αυγής, Αντώνη Σρόιτερ, ο οποίος δεν άντεξε και απάντησε στον πρόεδρο της ΝΔ: “Μα αφού κάνουν περιοδείες στα νησιά, τους είδαμε που μίλησαν στην Κω“.

Ο Βαγγέλας τα γύρισε σε χρόνο μηδέν και ψέλλισε κάποιες ανόητες δικαιολογίες του στυλ: “Ναι, αλλά δεν έχουν ολοκληρωμένη πρόταση… ο λαός να μην ψηφίσει με το θυμικό κ.ο.κ“. Ο λαός, αγαπητέ Βαγγέλα, δεν είναι πρόβατο, αλλά διαθέτει κρίση και συνείδηση.

Και μπορεί εσύ να είσαι καθημερινά πρώτη μούρη στα διαπλεκόμενα κανάλια, οι Χρυσαυγίτες όμως βρίσκονται κάθε στιγμή στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων. Οι πρόσφατες παρεμβάσεις μας σε Κω και Κάλυμνο τρόμαξαν το διεφθαρμένο καθεστώς, έδωσαν όμως ελπίδα στους πολίτες, που βιώνουν καθημερινά τις συνέπειες του λαθρομεταναστευτικού.

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να δώσει λύσεις στα μείζονα εθνικά προβλήματα και αυτή την μεγάλη αλήθεια δεν μπορούν να την κρύψουν τα ψέμματα των πολιτικάντηδων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/deuterh-fora-adiabastos-o-baggelas-ejanesth-akoma-kai-o-sroiter-anepanalhpt#ixzz3k2bv44z9

Comments Off on Δεύτερη φορά αδιάβαστος ο Βαγγέλας! Εξανέστη ακόμα και ο Σρόιτερ – Ανεπανάληπτη τάπα στον Alpha…

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.