Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο: Συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ, Αξιωματική Αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή

Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο: Συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ, Αξιωματική Αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή

Αριστεροί και ψοφοδεξιοί κοροϊδεύουν προεκλογικά τους Έλληνες, υποστηρίζοντας ότι δεν θα συνεργαστούν μετά τις εκλογές για να εφαρμόσουν μαζί το Μνημόνιο της Αριστεράς.

Στην πραγματικότητα τα δυο μνημονιακά κόμματα τα έχουν ήδη βρει σε όλα και όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς, όλη η προσπάθεια του οικονομικού και μιντιακού κατεστημένου της χώρας προσανατολίζεται στην διαμόρφωση της μεγαλύτερης δυνατής πλειοψηφίας (αθροιστικά) Σύριζα και ΝΔ. Προδιαγράφεται δηλαδή το έγκλημα, στο οποίο ο Ελληνικός Λαός θα έχει βάλει την υπογραφή του κατόπιν της εκ νέου εξαπάτησής του.

Σε κάθε περίπτωση όμως, οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης λογαριάζουν δίχως τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Το βέβαιο είναι ότι το σύστημα μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου έχει κάψει το χαρτί της Αριστεράς και οι σκληρά δοκιμαζόμενοι συμπατριώτες μας -οι οποίοι επιβαρύνονται επιπλέον από το μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης- συνειδητοποιούν πως η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία ελπίδα για την Πατρίδα μας.

Τα σχέδια, ως εκ τούτου, των δανειστών για τη μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ, θα συντριβούν πάνω στο Εθνικό Τείχος της Χρυσής Αυγής, της επόμενης Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της Ελλάδος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-kosmos-to-chei-toumpano.-sugkubernhsh-suriza-nd-ajiwmatikh-antipoliteush#ixzz3k1jkwoGr

Comments Off on Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο: Συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ, Αξιωματική Αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.