Αγριεύει ο εμφύλιος στην ψοφοδεξιά… Οι Σαμαρικοί καταγγέλλουν «στημένο παιχνίδι» και «υπόγειο ντιλ με τον Τσίπρα»!

Αγριεύει ο εμφύλιος στην ψοφοδεξιά... Οι Σαμαρικοί καταγγέλλουν «στημένο παιχνίδι» και «υπόγειο ντιλ με τον Τσίπρα»!

Γράφει ο Αντίοχος

Λέγαμε χθες για τον εμφύλιο πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην ψοφοδεξιά, μεταξύ των σαμαροφρόνων και όλων των άλλων. Και επιβεβαιωνόμαστε, για μια ακόμα φορά, καθώς ο ψοφοδεξιός εμφύλιος αγριεύει επικίνδυνα! Τόσο, που αυτή τη φορά τα «σκάγια» των σαμαρικών δε σταμάτησαν στον Μεϊμαράκη, αλλά πήραν και τον… «Θεό» Καραμανλή!

Έτσι, το διαδικτυακό όργανο του… εκπεσόντος Φον Αντωνάκη (που θέλει να πάρει την εκδίκησή του για το… σουτ που έφαγε από την αρχηγία της νουδούλας τη νύχτα του δημοψηφίσματος…), δημοσιεύει άρθρο με τίτλο: «Υπόγειο ντιλ Τσίπρα – Καραμανλή;» και υπότιτλο «Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένo;», με αφορμή τη σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης. Ιδού:

«Αν και δεν έχει μεγάλη σημασία η θητεία της νέας κυβέρνησης, υπάρχουν πολλοί συμβολισμοί στην επιλογή των προσώπων…

Τι βλέπουμε από τη σύνθεση της κυβέρνησης; Το πρώτο ότι έχει πολλούς Καραμανλικούς και το δεύτερο ότι έχει πολλούς αριστερούς και κεντροαριστερούς της επιλογής Τσίπρα. Για τους δεύτερους ήταν αναμενόμενο, για τους πρώτους όμως; Επανέρχεται το ερώτημα: Δεν βρίσκει ο Τσίπρας στελέχη που μπορούν να σταθούν σε μια κυβέρνηση από την αριστερά και καταφεύγει στη Νέα Δημοκρατία που έχει βγάλει άξιους; Ή μήπως κάποιοι που μιλούν για προσέγγιση Τσίπρα – Καραμανλή εδώ και μήνες επιβεβαιώνονται; Μια κυβέρνηση με ένα σωρό Καραμανλικούς και Πρόεδρο της Δημοκρατίας Καραμανλικό πόση σχέση μπορεί να έχει με την αριστερά;

Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχει γίνει κάποιο υπόγειο ντιλ των δύο πλευρών. Δεν πιστεύουμε ότι έτσι ο Τσίπρας βάζει πόδι και στον συντηρητικό χώρο και στρώνει το χαλί σε Καραμανλικούς πλην νεοδημοκράτες, ψηφοφόρους να στηρίξουν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές αποστερώντας και την τελευταία ελπίδα της ΝΔ.

Τα συμπεράσματα δικά σας για το τι συμβαίνει κι αν υπάρχει «γάμος». Όμως, πρέπει κάποια στιγμή να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομα τους στη ΝΔ. Ποιοι είναι με ποιους και σε τι στοχεύουν. Απλά πράγματα. Η δημιουργική ασάφεια των… συνιστωσών της ΝΔ κάνει πολύ κακό και πριμοδοτεί τον χειρότερο πρωθυπουργό της ιστορίας, τον Αλ. Τσίπρα. Αφήστε που δημιουργεί πρόσφορο έδαφος και για «ανώμαλες» προσεγγίσεις».

(ΥΓ): Έλληνες Πατριώτες, μείνετε μακριά από το σκυλοκαυγά τους! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agrieuei-o-emfulios-sthn-psofodejia-oi-samarikoi-kataggelloun-sthmeno-paich#ixzz3kKBxpEdj

Comments Off on Αγριεύει ο εμφύλιος στην ψοφοδεξιά… Οι Σαμαρικοί καταγγέλλουν «στημένο παιχνίδι» και «υπόγειο ντιλ με τον Τσίπρα»!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.