Η βόμβα της λαθρομετανάστευσης και η… ατυχία του συστήματος

Η βόμβα της λαθρομετανάστευσης και η... ατυχία του συστήματος

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί η κυβέρνηση (ή μάλλον το σύστημα, εφόσον έχουμε πλέον προσωρινή κυβέρνηση…) να πήρε το… μήνυμα από την περιοδεία κλιμακίου βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε Κω-Κάλυμνο και την αποθέωση που γνώρισαν, αλλά… ατύχησε.

Έτσι, ενώ έχουν βάλει το «Ελευθέριος Βενιζέλος» να κάνει δρομολόγια… χωρίς ανάσα, μεταφέροντας συνεχώς χιλιάδες λαθρομετανάστες από τα νησιά στον Πειραιά (2.163 κατέφτασαν εχθές το βράδυ…) και επιστράτευσαν και το ταχύπλοο επιβατηγό πλοίο Tera Jet (το οποίο έφερε σήμερα 1.800 λαθρομετανάστες), αυτοί που εισέρχονται στα νησιά είναι πολύ περισσότεροι απ’ αυτούς που φεύγουν. Έτσι, έχουμε μία από τα ίδια!

Ενδεικτικά αναφέρουμε, ότι εχθές, από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και μόνο στην Λέσβο, αποβιβάστηκαν πάνω από 4.000 (!!!) λαθρομετανάστες, με 100 φουσκωτά σκάφη! Κανονική απόβαση!

Άρα, η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως κι εκείνο που χρειάζεται δεν είναι προεκλογικά μπαλώματα, αλλά εφαρμογή της πολιτικής της Χρυσής Αυγής: Άμεσο κλείσιμο των συνόρων της χώρας και απέλαση όλων των λαθρομεταναστών!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-bomba-ths-lathrometanasteushs-kai-h-atuchia-tou-susthmatos#ixzz3kKAbgVXp

Comments Off on Η βόμβα της λαθρομετανάστευσης και η… ατυχία του συστήματος

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.