Η επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στην Κω έπιασε τόπο! Αδειάζουν άρον – άρον το νησί

Η επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στην Κω έπιασε τόπο! Αδειάζουν άρον - άρον το νησί

Χαοτική κατάσταση για άλλη μια φορά στην Κω, όπου λαθρομετανάστες πιάστηκαν στα χέρια. Στο λιμάνι του νησιού είχε δέσει το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προκειμένου να επιβιβαστούν σε αυτό 700 άτομα για τον Πειραιά (πού αλλού;).

Κάποιοι όμως είχαν άλλη άποψη, αφού επιχείρησαν να μπουν με τη βία περίπου 500 λαθραίοι αγνοώντας τις υποδείξεις των λιμενικών που ζητούσαν να δοθεί προτεραιότητα σε γυναίκες και παιδιά. Για άλλη μια φορά, η επέμβαση των Σωμάτων Ασφαλείας (ναι, αυτών που διασύρουν οι κυβερνώντες με την πρώτη ευκαιρία) πρόλαβε τα χειρότερα.

Άλλο ένα πλοίο επίσης, το καταμαράν MEGA JET υπέγραψε σύμβαση, ώστε να μεταφέρει λαθρομετανάστες από τα νησιά προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση.

timthumb

Το γεγονός ότι όλως τυχαίως τους έπιασε η κωλοπιλάλα όλους να βρουν πλοία για να ανακουφίσουν τα νησιά αμέσως μόλις επισκέφθηκαν το νησί της Κω οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, το αφήνουμε ασχολίαστο…

Τον φόβο μας να έχετε – και τον έχετε σίγουρα- , γιατί λίγα είναι τα ψωμιά σας!

Η απάντηση του λάου της Κω στις προσεχείς εκλογές θα είναι: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-episkepsh-ths-chrushs-aughs-sthn-kw-epiase-topo-adeiazoun-aron-aron-to-nh#ixzz3kFSZhajA

Comments Off on Η επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στην Κω έπιασε τόπο! Αδειάζουν άρον – άρον το νησί

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.