Νέα γκέλα απ΄ τον Βαγγέλα: «Απαιτείται συναίνεση», δηλαδή, ψηφίστε με για να συγκυβερνήσω με τον Σύριζα!

Νέα γκέλα απ΄ τον Βαγγέλα: «Απαιτείται συναίνεση», δηλαδή, ψηφίστε με για να συγκυβερνήσω με τον Σύριζα!

Γράφει ο Αντίοχος

Ότι η νουδούλα δεν έχει «εκλογικό αφήγημα», για να συγκινήσει τα… πλήθη, έλεγε προχθές το «Βήμα», αλλά ο Βαγγέλας έχει και παραέχει! Και ποιο είν’ αυτό; Η μελλοντική μνημονιακή συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Όπου σταθεί, λοιπόν, κι όπου βρεθεί ο Βαγγέλας μιλάει για τη… συναίνεση και τα… καλά της. Το ίδιο έκανε και στην Βοιωτία, όπου σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι μας τελείωσαν οι «σωτήρες» και οι μονοκομματικές κυβερνήσεις κι ότι ήρθε η ώρα της συναίνεσης και της μετριοπάθειας – εννοώντας πως ήρθε ο καιρός της «μεγάλης συγκυβέρνησης» νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ:

«Ήθελα να εκπέμψω ένα μήνυμα, ότι πρέπει όλοι να συνεργαζόμαστε θεσμικά, για να βρίσκουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Πέρασαν οι εποχές που μονοκομματικές κυβερνήσεις και που «σωτήρες» μπορεί να έδιναν από μόνοι τους λύσεις. Απαιτείται από τη συνθετότητα των προβλημάτων, η οποία υπάρχει, την πολυπλοκότητα, να μπορούμε να συζητάμε οι πολιτικές δυνάμεις, να συνεννοούμεθα, να έχουμε την απαραίτητη συναίνεση και μετριοπάθεια για να βρίσκουμε τις λύσεις. Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι θα συνεργαστεί με όλους τους δημοκράτες, που έχουν άποψη, για να βρούμε τις λύσεις…».

Συμπέρασμα: όποιος ψηφίσει νουδούλα, θα είναι σα να ρίχνει… μισή ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-gkela-baggela-apaiteitai-sunainesh-dhladh-pshfiste-me-gia-na-sugkubernh#ixzz3kJGQlsIp

Comments Off on Νέα γκέλα απ΄ τον Βαγγέλα: «Απαιτείται συναίνεση», δηλαδή, ψηφίστε με για να συγκυβερνήσω με τον Σύριζα!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.