Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Μυτιλήνη: Άγριες συμπλοκές με σιδερόβεργες μεταξύ λαθρομεταναστών – Φωτογραφίες, Βίντεο

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Μυτιλήνη: Άγριες συμπλοκές με σιδερόβεργες μεταξύ λαθρομεταναστών - Φωτογραφίες, Βίντεο

Νέες αιματηρές συμπλοκές σημειώθηκαν μεταξύ λαθρομεταναστών στο λιμάνι της Μυτιλήνης…

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε σήμερα το λιμάνι της Μυτιλήνης στη Λέσβο με δεκάδες λαθερομετανάστες να συγκρούονται μεταξύ τους έξω από το λιμεναρχείο της πόλης! Η κατάσταση στη Λέσβο φαίνεται να βρίσκεται εκτός ελέγχου βρίσκεται η Μυτιλήνη όπου φτάνουν συνεχώς μαζικά λαθρομετανάστες.

Κατά τη διάρκεια της καταγραφής τους έξω από το γραφείο του Λιμενικού Σώματος, ομάδες λαθρομεταναστών συνεπλάκησαν μεταξύ τους, σκορπώντας τον τρόμο σε όσους βρίσκονταν στο γύρω χώρο.

Οι λαθρομετανάστες ξήλωσαν τα προστατευτικά σιδερένια κιγκλιδώματα του Λιμεναρχείου και με αυτά άρχισαν τα κονταροχτυπήματα και τα κυνηγητά ανάμεσα σε ομοεθνείς τους, γυναίκες, παιδιά και υπερήλικες που έτρεχαν να απομακρυνθούν από το σημείο των συμπλοκών. Αποτέλεσμα των συμπλοκών ήταν να τραυματισθούν δύο από αυτούς από χτυπήματα στο κεφάλι ενώ τέσσερις άλλοι τραυματίστηκαν ελαφρότερα.

lesvosnews.gr
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-katastash-ektaktou-anagkhs-h-mutilhnh-agries-sumplokes-me-sideroberges-m#ixzz3kJGsJQI4

Comments Off on Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Μυτιλήνη: Άγριες συμπλοκές με σιδερόβεργες μεταξύ λαθρομεταναστών – Φωτογραφίες, Βίντεο

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.