Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων μικροομολογιούχων: Συνάντηση στο γραφείο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤAΖ, ΒINTEO/Golden Dawn At the Side of the Greek Small Bondholders – A Meeting With N. G. Michaloliakos

Συνάντηση με εκπροσώπους των Ελλήνων ομολογιούχων που έχασαν τις οικονομίες από το PSI είχε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στα γραφείo του στη βουλή.

«Με μεγάλη μου χαρά σας δέχομαι στο γραφείο μου, είστε Έλληνες πατριώτες οι οποίοι επενδύσατε τις οικονομίες σας στην Πατρίδα, γιατί αυτό σημαίνει να αγοράσει κανείς κρατικό ομόλογο η οποία πατρίδα με αυτό το δολοφονικό PSI αποφάσισε να πληρώσει του ξένους κερδοσκόπους που είχανε κρατικά ομόλογα, τα οποία τα πληρώνει ακόμη, υπάρχουν αυτή τη στιγμή ξένοι που δε δέχθηκαν να κουρευτούν τα ομόλογά τους και με τη βία, χωρίς να σας ρωτήσουν σας λεηλάτησαν τις περιουσίες.

Η Χρυσή Αυγή θα είναι στο πλευρό σας όχι με ψηφοθηρικούς σκοπούς, ψηφίστε ό,τι θέλετε, εμείς δεν πολιτευόμαστε με αυτόν τον τρόπο, αλλά είναι τραγικό να πληρώνουν αυτή την λεηλασία, που δημιούργησαν οι διάφοροι κλέφτες με τα θαλασσοδάνεια και με τα πολυδάπανα δημόσια έργα να την πληρώνουν Έλληνες οικογενειάρχες, Έλληνες πολίτες οι οποίοι επένδυσαν στην Πατρίδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν και οι Συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος και Ηλίας Κασιδιάρης. Η Χρυσή Αυγή είχε καταγγείλει από την πρώτη στιγμή της άδικη αντιμετώπιση των συμπολιτών μας που εμπιστεύθηκαν το ελληνικό κράτος, επενδύοντας τους κόπους μιας ζωής σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου.

Μάλιστα κατά την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου είχε καταθέσει τροπολογία για το θέμα της αποκατάστασης των μικρο-ομολογιούχων, που υπέστησαν ζημιά από το κούρεμα των ομολόγων με την εφαρμογή του PSI.

https://youtu.be/b629G9TMhNw

Φωτογραφίες:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-sto-pleuro-twn-ellhnwn-mikroomologiouchwn-sunanthsh-sto-grafe#ixzz3kVeIMH4B

Comments Off on Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων μικροομολογιούχων: Συνάντηση στο γραφείο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤAΖ, ΒINTEO/Golden Dawn At the Side of the Greek Small Bondholders – A Meeting With N. G. Michaloliakos

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.