Ποιος είναι ο γκέι πολιτικός της Μυκόνου;

Ποιος είναι ο γκέι πολιτικός της Μυκόνου;

Γράφει ο Αντιόχος

Μεταξύ των άλλων… λαβρακίων που έβγαλε –από σπόντα- η Δίωξη Ναρκωτικών στην υπόθεση του μεγάλου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης και πορνείας της Μυκόνου, από τις παρακολουθήσεις των τηλεφωνημάτων των μελών του κυκλώματος, ήταν κι ένας «γκέι» πολιτικός, που συχνάζει τα καλοκαίρια στο νησί.

Ιδού ένα ενδεικτικό δημοσίευμα περί αυτού: «Ο γκέι πολιτικός και τα κεράσματα. Ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ. το διάστημα των παρακολουθήσεων άκουσε πολλά στο Νησί των Ανέμων. Και αν κάποια από αυτά που κατέγραψε δεν έχουν ποινικό ενδιαφέρον (εξού και δίπλα τους υπάρχει η επισήμανση από την αστυνομία «Αδιάφορο»), είναι χαρακτηριστικά του τι συμβαίνει τις αυγουστιάτικες νύχτες στη Μύκονο. Σε μια σειρά sms που κατέγραψε ο σούπερ κοριός στις 6 Αυγούστου και συγκεκριμένα λίγα λεπτά πριν από τις 5 τα ξημερώματα, ο 34χρονος που φέρεται ως εγκέφαλος της ομάδας δέχεται μηνύματα από έναν φίλο του που βρίσκεται σε γνωστό μπαρ και διασκεδάζει παρέα όπως φαίνεται με επώνυμους Αθηναίους. Το πρώτο μήνυμα αναφέρει: «Θέλει να τον πηδ… ο …» (σ.σ.: αναφέρει το όνομα και το επώνυμο ενός πολιτικού που συνηθίζει να περνά τα καλοκαίρια του στο Νησί των Ανέμων). Στο δεύτερο μήνυμα ο φίλος του «εγκέφαλου» αναφέρει ότι έχει πλέον ωριμάσει και απλώς θα πιει μια βότκα. Για να συμπληρώσει: «Να δώσω π… στον … (σ.σ.: αναφέρει το όνομα του πολιτικού) για να μας κεράσει ένα μπουκάλι;». Τελικά η επικοινωνία συνεχίστηκε με κωδικοποιημένα sms που δύσκολα κάποιος εκτός κυκλώματος μπορεί να βγάλει άκρη…».

Ερώτημα 1ον: Άραγε, ποιος είναι ο «γκέι» πολιτικός της Μυκόνου;

Ερώτημα 2ον: Αφού η υπόθεσή του λεγάμενου δεν έχει ποινικό ενδιαφέρον (και πράγματι δεν έχει…), γιατί το τηλεφώνημα με τ’ ονοματάκι του καταγράφηκε στη δικογραφία και «διέρρευσε» στα ΜΜΕ;

Απάντηση στο πρώτο ερώτημα δε θα σας δώσουμε, παρότι την ξέρουμε -και μάλιστα μετά βεβαιότητος- γιατί δεν είμαστε… μαρτυριάρηδες. Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα, τ’ ονοματάκι του αναμίχθηκε στην υπόθεση για να τον «κρατάνε στο χέρι» κάποιοι και διέρρευσε στα ΜΜΕ για να το ξέρει το… χρυσό μας ότι αυτοί οι «κάποιοι» έχουνε ένα ακόμα στοιχείο –έχουν κι άλλα πολλά- για να τον «κρατάνε στο χέρι» και να πράξει αναλόγως για να σβηστεί από τη δικογραφία (στην οποία θα έχουν πρόσβαση πολλοί και διάφοροι… δικηγόροι, μάρτυρες, κατηγορούμενοι κ.λπ.) τ’ ονοματάκι του.

Κι όταν λέμε «να πράξει αναλόγως», εννοούμε να κάνει τα πολιτικά χατίρια αυτών που «τον κρατάνε στο χέρι». Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/poios-einai-o-gkei-politikos-ths-mukonou#ixzz3kWWKFHgM

Comments Off on Ποιος είναι ο γκέι πολιτικός της Μυκόνου;

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.