Συγκλόνισε με την ομιλία της την Τ. Ο. Νοτίων Προαστίων η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια – ΒΙΝΤΕΟ

Ύστερα από ένα και πλέον χρόνο παράνομου εγκλεισμού και πολιτικών διώξεων η Βουλευτής Β΄ Αθηνών, Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια μπορεί πια απρόσκοπτα να στείλει το μήνυμα της Νίκης.

https://youtu.be/3rrBimEEUMo

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο και με εθνικιστικό παλμό στα γραφεία των Νοτίων Προαστίων η Συναγωνίστρια Ζαρούλια αναφέρθηκε εκτενώς  στο πολιτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, την μοναδικής δύναμης Εθνικής Αντίστασης απέναντι στα εθνοκτόνα Μνημόνια και την ασύμμετρη απειλή της λαθρομετανάστευσης.

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι του Λαϊκού εθνικιστικού κινήματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,

Μετά από 13 μήνες στέρησης της ελευθερίας μου, από κάποιους επίορκους δικαστικούς, είμαι πάλι εδώ ανάμεσά σας για να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για την Πατρίδα μας.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕ! ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ… ΜΑΧΕΤΑΙ, ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Μετά την αποτυχία του Τσίπρα και της πρώτη φορά αριστερής κυβέρνησης η χώρα οδηγείται άρον άρον σε εκλογές. και από αυτές τις εκλογές , το μοναδικό κόμμα που θα σημειώσει άνοδο στα ποσοστά του θα είναι το κόμμα μας! Το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών θα βγει ενισχυμένο και όπως όλα δείχνουν με λίγη καλή προσπάθεια και κυρίως αν δώσουμε έμφαση στην σπουδαιότητα και αναγκαιότητα να υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ εκλογικοί ΜΑΣ αντιπρόσωποι, όλα θα πάνε πολύ καλά, τα ποσοστά μας θα εκτιναχθούν στα ύψη, ούτε εμείς οι ίδιοι δεν θα το πιστεύουμε! Για αυτό λοιπόν, όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι, μη χαρίσουμε ούτε μία ψήφο στο κλεπτοκρατικό σύστημα!

Όπως ήδη γνωρίζετε και η κυβέρνηση Τσίπρα υπέγραψε ένα επαχθές μνημόνιο για την Ελλάδα. Το τρίτο αριστερό μνημόνιο είναι το πλέον ανθελληνικό και εθνοκτόνο το οποίο έχει περάσει μέχρι σήμερα. Εξαθλιώνει τα μεσαία και κατώτατα στρώματα της κοινωνίας και δεν ακουμπάει καθόλου τους έχοντες και κατέχοντες, όπως ψευδώς προπαγάνδιζαν οι συριζαίοι πριν πάρουν την εξουσία…

-Η πρώτη φορά αριστερά, έφερε και τις πρώτες μειώσεις κατώτατων συντάξεων! Έτσι  λοιπόν η κατώτατη σύνταξη καθορίζεται στα 392,7 ευρώ αντί των 486 ευρώ, που ίσχυε ως τώρα.

Ο Τσίπρας βιάζεται να κάνει σύντομα εκλογές για να μη προλάβουν οι συμπατριώτες μας να καταλάβουν τι πρόκειται να τους συμβεί… με αυτά τα ειδεχθή μέτρα τα οποία πέρασε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Διότι εάν καθυστερούσε έστω και μία εβδομάδα να προκηρύξει τις εκλογές τότε δεν θα υπήρχε περίπτωση να βρει ούτε την ψήφο του… αφού όλοι θα ερχόντουσαν αντιμέτωποι με τα καταιγιστικά φορολογικά μέτρα που θα είχαν πλέον βιώσει!

Και σε αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε ότι τα εκκαθαριστικά του ενιαίου φόρου ιδιοκτησίας ακινήτων (ο περίφημος ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!), θα αναρτηθούν στο Διαδίκτυο στα τέλη Σεπτεμβρίου αμέσως μετά τις εκλογές.

Στο έργο του το καταστρεπτικό του νέου Μνημόνιου ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν μόνος!

Τα μέτρα του αυτά τα επαχθή ενάντια στον λαό τα ψηφίσαν με φανατισμό τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και το Ποτάμι όσο και η Νέα Δημοκρατία, η οποία σε αυτή την προεκλογική περίοδο προσπαθεί να παρουσιαστεί σαν το αντίπαλο δέος του ΣΥΡΙΖΑ.  Είναι το ίδιο ένοχοι λοιπόν και αυτοί!

Αντίθετα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρέμεινε συνεπής και είπε ένα περήφανο ΟΧΙ και στο νέο μνημόνιο της Αριστεράς, το οποίο επίσης υποδουλώνει την χώρα.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ: ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Είναι γεγονός, κύριες και κύριοι, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, ότι η Ελληνική οικογένεια βάλλεται από παντού.  Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τον διεθνή ιστότοπο Internations, σχετικά με τις 20 καλύτερες χώρες για τη δημιουργία οικογένειας, η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται καν στην εικοσάδα. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει ως πρώτη προτεραιότητα την προστασία της ελληνικής οικογένειας!

-Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα επιδοτήσει την ελληνική οικογένεια δίνοντας κίνητρα να γεννηθούν νέοι Έλληνες με γενναίες ενισχύσεις για τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους, για να μη γίνουμε μειονότητα μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα!

Οι αυτοκτονίες, με την πολιτική των μνημονίων, έχουν εκτοξευθεί στα ύψη!  Έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν ένα βουνό από υψηλούς φόρους και λογαριασμούς….

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει προτάσεις,  παρ’ όλη την προπαγάνδα όλων των κομμάτων και των καναλιών εναντίον μας ότι είμαστε απλά ένα Κίνημα διαμαρτυρίας.

Έχουμε πρόταση, την πρόταση για την αναγέννηση της Ελλάδας μας!

Για την πρόταση αυτή όμως χρειάζεται πολιτική βούληση, την οποία μπορεί να διαθέτει μονάχα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθότι δεν δεσμεύεται για τα μέτρα που έχουν υπογράψει όλα τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Έτσι, λοιπόν, θα καταγγείλουμε το ειδεχθές χρέος ως παράνομο και θα απαιτήσουμε να γίνει λογιστικός έλεγχος.

-Θα διεκδικήσουμε το κατοχικό δάνειο από την γερμανική κυβέρνηση μέσω θεσμικών διενεργειών και όχι με επιτροπές άνευ ουσίας για να περνάει η ώρα και για ρίξουμε στάχτη στα μάτια του κόσμου!

-Θα προβούμε στην ανακήρυξη της ΑΟΖ και στην επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια όπως έχουμε κάθε δικαίωμα βάση του διεθνούς δικαίου της θαλλάσης, κάτι το οποίο θα έπρεπε να είχε ήδη γίνει από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, οι οποίες όμως ολιγωρούν! Και μάλιστα σήμερα υπάρχει στην ιστοσελίδα μας σχετικό κείμενο το οποίο αναφέρει ότι αιγυπτιακό κοίτασμα αλλάζει τις ισορροπίες στην Μεσόγειο, το οποίο σημαίνει Γεωπολιτικά ότι αυξάνει ραγδαία το ενδιαφέρον των μεγάλων δυνάμεων για την περιοχή, άρα υπάρχει επιτακτική ανάγκη να ανακηρυχθεί άμεσα η ΑΟΖ!

-Πρέπει να επιστρέψουμε στην εθνική παραγωγή.

Όπως έχει τονίσει άλλωστε, σε όλες του τις ομιλίες και ο Αρχηγός μας, οι αγρότες είναι η ψυχή του έθνους μας.

Μετά το τελευταίο δε εθνοκτόνο αριστερό μνημόνιο υπάρχει επιτακτική ανάγκη επιδότησης και προστασίας της αγροτικής παραγωγής.

Πρέπει να δοθεί έμφαση σε ακριτικές περιοχές και κυρίως στην Θράκη και τις νήσους του Ανατολικού Αιγαίου.

  • Να γίνει διαγραφή χρεών των Ελλήνων αγροτών.
  • Απαιτείται άμεση σύνδεση αγροτικής παραγωγής και κατανάλωσης. χωρίς μεσάζοντες
  • Να γίνει οργάνωση της παραγωγής σε τοπικό επίπεδο.
  • Να δημιουργηθεί μητρώο αγροτών, ώστε να προμηθεύονται αφορολόγητο πετρέλαιο ελληνικής παραγωγής.
  • Χρειάζεται μεθοδευμένη στροφή στη βιολογική γεωργία με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος της πατρίδας μας από τα χημικά λιπάσματα των ξένων κολοσσών.

Επίσης, υπάρχει επιτακτική ανάγκη ίδρυσης περισσοτέρων Αγροτικών Σχολών, στα πρότυπα της Αβερώφειας Σχολής στη Λάρισα για να μορφωθούν οι αγρότες μας και να είναι ανταγωνιστικοί.

Μία εθνική κυβέρνηση πρώτο της μέλημα οφείλει να είναι η εξασφάλιση για το λαό της σε τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα και όπλα!

Με δανεικά και μάλιστα με δανεικά τα οποία δεν καταλήγουν στον Έλληνα, αλλά πηγαίνουν στους διεθνείς τοκογλύφους για τόκους και χρέη δεν υπάρχει περίπτωση ΠΟΤΕ να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

-Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα προστατέψει τα ελληνικά προϊόντα και θα κάνει έλεγχο των καρτέλ της αγοράς τροφίμων.

-Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον ορυκτό μας πλούτο άμεσα!

-Να εθνικοποιήσουμε όλες τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές!

-Να επιδοτηθούν οι Ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες (ΕΑΒ, ΕΑΣ, ΕΛΒΟ)

Και φυσικά πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει πολιτική κάθαρση.

Άμεση κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και να μη υπάρχει η βουλευτική ασυλία.

Το Σύνταγμα το λέει ξεκάθαρα ότι όλοι ο πολίτες είναι ίσοι έναντι στον νόμο!

Όμως, οι μεγάλοι “δημοκράτες” εφηύραν την βουλευτική ασυλία για να μπορούν να εγκληματούν χωρίς να λογοδοτούν… και μάλιστα έχουν φροντίσει η βουλευτική ασυλία να καλύπτει τους βουλευτές μόνον του πολιτικού κατεστημένου!  όπως π.χ. η περίπτωση Σταθάκη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατηγορείτο για απιστία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και αντί να του γίνει άρση της ασυλίας ούτως ώστε να πάει να δικαστεί από την δικαιοσύνη, έγινε υπουργός οικονομικών!  Μια άλλη πάλι βουλευτής εξέδιδε ακάλυπτες επιταγές ως φαρμακοποιός και πάλι το συνταγματικό τόξο της έδωσε ασυλία!  Ενώ εις βάρος της Χρυσής Αυγής έγιναν περισσότερες άρσεις ασυλίας απ’ όσες έγιναν στα 40 χρόνια της μεταπολιτεύσεως εις βάρος των βουλευτών των άλλων κομμάτων!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα βάλει τέρμα σε αυτή την παρανομία!

Όταν η Χρυσή Αυγή λέει οι κλέφτες φυλακή και τα κλεμμένα στον ελληνικό λαό το εννοεί!  Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι οι κλέφτες και οι ψεύτες που καταδυναστεύουν τον τόπο και αυτός είναι ο βασικότερος λόγος για τον οποίο την πολεμούν τόσο λυσσαλέα τα κλεπτοκρατικά κόμματα και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.

Η Χρυσή Αυγή τους έχει γίνει εφιάλτης γιατί γνωρίζουν ότι θα βάλει λουκέτο στα πορνοκάναλα με τις παράνομες άδειες!  Τρέμουν στην ιδέα ότι η Χρυσή Αυγή θα φυλακίσει και θα δημεύσει τις περιουσίες όσων έκλεψαν το δημόσιο και πήραν θαλασσοδάνεια εκατομμυρίων από τις τράπεζες χωρίς ποτέ να τα αποπληρώσουν!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το μοναδικό κόμμα το οποίο στερήθηκε κρατικής επιχορηγήσεως, δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ σε κανένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, διότι δεν έχει πάρει ούτε ένα δάνειο από τις τράπεζες, αλλά ούτε έχει βάλει χέρι σε ΔΕΚΟ και ΟΤΑ όπως κατηγορούνται πολλά στελέχη των κομμάτων του συνταγματικού τόξου!

Χαρακτηριστικό είναι το μέγα συνδικαλιστικό σκάνδαλο της ΔΕΗ με κατηγορούμενους τους αριστερούς εργατοπατέρες κυρίως Φωτόπουλο, Ρίζο, Ζερβό. Υπάρχει αυτή τη στιγμή ογκώδης δικογραφία που περιγράφει το πάρτυ κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος την τριετία 2008-2011. Τα χρήματα δόθηκαν παρανόμως από τη ΔΕΗ στη ΓΕΝΟΠ για να διατεθούν στη συνέχεια σε προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, πολυτελή ταξίδια, δώρα, γεύματα και άλλες πολυτελείς παροχές. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις δαπάνες περιλαμβάνονταν ακόμα και χρήματα που δόθηκαν για… πάρκινγκ μελών της ΓΕΝΟΠ ή συγγενικών τους προσώπων!!!!

Σε μία μάλιστα επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου όταν ρωτήσαμε τον κ. Ζερβό αν αληθεύει ότι μαζί με άλλους 250 έπαιρναν επιδόματα τα οποία τα βαφτίζαν “οικογενειακά επιδόματα” της τάξεως των  3.500 χιλιάδων ευρώ, μας απήντησε με ειρωνικό υφάκι “άλλες εποχές τότε…”!

Το θέμα όμως δεν το αφήσαμε έτσι. στις 3 Οκτωβρίου 2014 υπέβαλα ερώτηση ΠΡΟΣ τότε ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ σχετικά με το θέμα, και σας ενημερώνω ότι ακόμη περιμένω απάντηση. Όπως ήταν φυσικό δεν μας δόθηκε καμμία εξήγηση για την διασπάθιση του χρήματος των φορολογουμένων Ελλήνων.

Αντίθετα, τα χρήματα τα οποία έλαβε το κόμμα μας, τα διέθεσε για τους συμπατριώτες μας χωρίς κομματικές διακρίσεις! Και σε αυτό το σημείο να σας ενημερώσω ότι στις 2 Σεπτεμβρίου η χρυσή αυγή θα μοιράσει και πάλι τρόφιμα στους συμπατριώτες μας.

Το γεγονός αυτό δεν άρεσε καθόλου στο καθεστώς και έφτιαξε ειδικό φωτογραφικό νόμο παράνομα και αντισυνταγματικά και σήμερα όπως είναι γνωστό το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών στερείται της κρατικής επιχορήγησης.  Με αυτό τον τρόπο νόμιζαν ότι θα μας “τέλειωναν” σαν κόμμα, αλλά δυστυχώς για αυτούς δεν τους βγήκε! Για κακή τους τύχη, βλέπουν ότι τα καταφέρνουμε και χωρίς τα αμαρτωλά λεφτά τους!

Κύριες και κύριοι, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, οι έντιμοι άνθρωποι δεν χρειάζονται βρωμικό χρήμα για να λειτουργήσουν το κόμμα τους. Τέτοιος άνθρωπος είναι και ο αρχηγός μας Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος είναι αυτός που δίνει πρώτος το παράδειγμα και βάζει βαθειά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να δει αυτός ο τόπος μια άσπρη μέρα, από τα νειάτα του κιόλας αγωνίζεται για την Ελλάδα!

Η Χρυσή Αυγή, πρωτοπόρα στον αγώνα κατά της λαθρομετανάστευσης θα βάλει τέρμα στην ανεξέλεγκτη εισβολή αλλόφυλων αλλοδαπών, που περνάνε τα σύνορά μας παράνομα.

Θα καταγγείλει το Δουβλίνο ΙΙ και θα απαιτήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση να έρθει αντιμέτωπη με τις ευθύνες της.

Θα δώσει χαρτιά σε όσους αποδεδειγμένα είναι  πρόσφυγες να πάνε στην Ευρώπη. Δεν φταίει ο Έλληνας φορολογούμενος να πληρώσει για τις αποικίες των Ευρωπαίων, ούτε για τους πολέμους της Αμερικής!

Θα φυλάξει τα σύνορά της με τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφάλειας.

Σας έχω μοιράσει 4 λιτά φυλλάδια με το πρόγραμμά μας όσον αφορά τους τομείς της Υγείας, της δικαιοσύνης, της Παιδείας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τις θέσεις μας και το πρόγραμμά μας επίσης μπορείτε να το βρείτε και στην κεντρική μας ιστοσελίδα και να το διαδώσετε.

Θα αναφερθώ επιγραμματικά σε μερικά από αυτά τα θέματα όπως επί παραδείγματι  στο σχετικό φυλλάδιο για την υγεία, θα διαβάσετε τις προτάσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, τις βιομηχανίες φαρμάκων, για την περίθαλψη ανασφάλιστων και απόρων αλλά και για τους αλλοδαπούς… Προτάσεις για πλωτά νοσοκομεία και αεροδιακομιδές, για το μείζον πρόβλημα των ναρκωτικών και άλλα πολλά…

Όσον αφορά την Παιδεία, είναι ένας χώρος που θα πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές.

Κύριο μέλημά μας η  ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΘΝΟΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ

Τα βιβλία της Ιστορίας θα πρέπει να απεμπλακούν -επιτέλους- από την προβολή του σύγχρονου μύθου της «φιλίας των λαών», τη στιγμή μάλιστα που τα σχολικά βιβλία των γειτόνων μας, προβάλλουν τις (ανύπαρκτες) γνωστές αλυτρωτικές τους θέσεις. Είναι απαράδεκτο να δηλητηριάζουμε τους μαθητές των σχολείων μας με κηρύγματα περί «ελληνοτουρκικής φιλίας», όταν οι Τούρκοι διδάσκουν στα δικά τους σχολεία πως το Αιγαίο είναι «τουρκική λίμνη» και οι Σκοπιανοί πως η «Σολούν» (Θεσσαλονίκη) θα γίνει η πρωτεύουσα του αυριανού «μακεδονικού» κράτους.

Η Χρυσή Αυγή μεταξύ άλλων θα καταργήσει το περίφημο άσυλο στα Πανεπιστήμια. Θα βάλει τέρμα στις μαρξιστικές γιάφκες που υπάρχουν και δηλητηριάζουν την νεολαία μας!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΟΥΣ.

Θα επαναφέρει τους σχολικούς φύλακες με αυξημένα καθήκοντα και το κόστος τους θα είναι αμελητέο μπροστά στην αποκατάσταση των ζημιών που απαιτείται κάθε φορά που οι “γνωστοί-άγνωστοι” αιώνιοι μαθητές και φοιτητές, καταστρέφουν τόσο τα κτήρια όσο και τα υλικά των σχολείων!

Απαιτείται ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ και άλλα πολλά τα οποία υπάρχουν αναλυτικά στο φυλλάδιο που κρατάτε στα χέρια σας.

Το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για την Δικαιοσύνη συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων και την ριζική μεταρρύθμιση στους κώδικες Πολιτικής και ποινικής δικονομίας και όχι σαν αυτό το απαράδεκτο νόμο που πέρασε πρόσφατα η πρώτη φορά μνημονιακή αριστερά!

-Πρέπει να γίνει ριζική αναδιοργάνωση του σωφρονιστικού συστήματος.

-Επαναφορά της θανατικής ποινής ΜΟΝΟ για ειδεχθή  εγκλήματα.

-Πρέπει να καταργηθούν τα  μεικτά ορκωτά δικαστήρια.

-Είναι απαραίτητος ο οριστικός διαχωρισμός εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας, κάτι που το αντισυνταγματικό τόξο δεν βλέπει με καλό μάτι και είναι και αυτός ένας λόγος για τον οποίο πολεμούν το κόμμα μας! Και άλλα πολλά τα οποία αναφέρονται στο σχετικό φυλλάδιο το οποίο σας έχει ήδη διανεμηθεί.

Η Χρυσή Αυγή τέλος έχει και πρόγραμμα για τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, μάλιστα, στο νέο αριστερό μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε και η Ν.Δ., προβλέπεται μείωση του προϋπολογισμού για τις ένοπλες δυνάμεις και αυτό σε μία περίοδο που η Ελλάδα απειλείται από παντού και τα σύνορά μας παραμένουν στην ουσία αφύλακτα.

Ισχυρές ένοπλες δυνάμεις είναι εγγύηση της εθνικής ανεξαρτησίας και της ελευθερίας του Έθνους. Και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα στηρίξει με κάθε τρόπο το ένστολο έθνος προκειμένου να υπάρχει εθνική ασφάλεια και δημόσια τάξη.

Ισχυρός στρατός σημαίνει δυνατή και ελεύθερη Ελλάδα!

Θα πρέπει επίσης να γίνει κατανοητό ότι οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις δεν ενδιαφέρονται για τον ανθρώπινο παράγοντα, παρά μόνο για την ‘κονόμα τους με οποιοδήποτε κόστος και για αυτό οι πολιτικές που ακολουθούν είναι επιθετικές εναντίον των αναπήρων, των ηλικιωμένων, και των απόρων.

Δεν ακουμπούν ούτε στο ελάχιστο τους κατέχοντες… παρ’ όλες τις μαρξιστικές τους κορώνες ότι θα κτυπήσουν το κεφάλαιο!

Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ  περίφημη λίστα Λαγκάρντ που είναι γνωστή εδώ και χρόνια, αλλά ούτε και για καμμία άλλη όπως η λίστα Λιχνεστάιν κ.α..

Ακούμε λόγια και μόνον λόγια  και καμμία τιμωρία, κανένας έλεγχος γι’ αυτούς που έβγαλαν τεράστια ποσά στο εξωτερικό, τα οποία δεν δικαιολογούνται με την φορολογική τους δήλωση!

Πέρα όμως και από την ΄κονόμα τους, ιδιαίτερα οι παγκόσμιοι δυνάστες, αυτό που κυρίως θέλουν είναι να καταργήσουν τα έθνη και να δημιουργήσουν έναν πολτό από σκλάβους, διότι θέλουν να συγκεντρώσουν όλο τον πλούτο στα χέρια τους και να έχουν δούλους να δουλεύουν για αυτούς για ένα ξεροκόμματο. Με άλλα λόγια διψούν για εξουσία…

Και ειδικότερα όσον αφορά την Ελλάδα μας, δεν τους ενδιαφέρουν τα χρήματα, γιατί αυτοί έχουν το χρήμα, έχουν τις τράπεζες και το τυπώνουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Θέλουν την ψυχή μας, θέλουν να μας εξαθλιώσουν, να μας ταπεινώσουν!

Μη ξεχνάμε και το δόγμα Κίσσινγκερ ότι ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθή. Γι’ αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθή να συμμορφωθή. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την.. νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας.-“ Και αυτό είναι κάτι το οποίο βλέπουμε να γίνεται στις μέρες μας με την επιδρομή των αλλόφυλων και την συνδρομή των μαρξιστών προς την κατεύθυνση της αποδόμησης του ελληνικού Έθνους!

Για αυτό λοιπόν, υπάρχει  η  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία θα δώσει προτεραιότητα στον Έλληνα σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ:

Διαδώστε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής! 

Γίνετε η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών, αυτών που το καθεστώς φυλάκισε, φίμωσε, δολοφόνησε.

Για το αύριο των παιδιών σας σε μια ελεύθερη Ελλάδα!

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sugklonise-me-thn-omilia-ths-thn-t.-o.-notiwn-proastiwn-h-sunagwnistria-ele#ixzz3kTecjx1w

1 Comment

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

One response to “Συγκλόνισε με την ομιλία της την Τ. Ο. Νοτίων Προαστίων η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια – ΒΙΝΤΕΟ