Υπουργός του Ερντογάν προκαλεί: «Χαμένα τουρκικά εδάφη η Ξάνθη και η Κομοτηνή»

Υπουργός του Ερντογάν προκαλεί: «Χαμένα τουρκικά εδάφη η Ξάνθη και η Κομοτηνή»

Δεν είναι καθόλου πρωτότυπο να πραγματοποιούνται τουρκοσυνάξεις όπου πράκτορες της Άγκυρας μετακινούνται προς την Ανατολική Θράκη, προκειμένου να λάβουν εντολές, ή όπου υπουργοί της τουρκικής κυβερνήσεως κάνουν περιοδεία επί ελληνικού εδάφους. Σε πολλές από αυτές τις τουρκοσυνάξεις, όπως έχουμε πολλάκις τονίσει στο παρελθόν, συμμετέχουν και πολιτικάντηδες της ΝΔ, του Πασόκ, του Σύριζα και άλλων αποκομμάτων του κλεπτοκρατικού τόξου.

Πραγματοποιήθηκε, λοιπόν, στην Τουρκία άλλη μία τουρκοσύναξη, όπου παραβρέθηκαν διάφοροι «ηγέτες» διάφορων «συλλόγων» τουρκοποίησης της Θράκης. Αξία έχει να διαβάσει ο κάθε Έλληνας τα όσα είπε ο υπουργός υγείας του Ερντογάν, Μεχμέτ Μουεζίνογλου, ώστε να αντιληφθούμε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν την «ελληνοτουρκική προσέγγιση» οι «φίλοι και γείτονες» της χώρας μας εξ ανατολών.

Σας παραθέτουμε απόσπασμα της ομιλίας του: «Όπως στην ιατρική ορολογία υπάρχει ο όρος “πόνος-φάντασμα” για τον πόνο που νοιώθει κάποιος σε σκέλος που για κάποιο λόγο έχει ήδη απολεσθεί, έτσι και η Τουρκία που έχασε στην περιοχή των Βαλκανίων Κομοτηνή, Ξάνθη, Σκόπια, Πρίζρεν, Πρίστινα και Ντελιορμάν, ακόμη και σήμερα αισθάνεται τον πόνο αυτών των μελών της. Για αυτό τον λόγο εσείς έστω κι αν έχετε αποκοπεί από την Τουρκική Δημοκρατία, αποτελείτε μέλη μας και για αυτό το λόγο για όσο υπάρχει η Τουρκική Δημοκρατία, τα εγγόνια του Πορθητή θα αποτελούν ένα τμήμα μας»

Το επικίνδυνο παιχνίδι που παίζουν Πασόκ, Σύριζα και ΝΔ με τους εντολοδόχους του τουρκικού προξενείου, οδηγεί ευθέως στην απώλεια εθνικού εδάφους. Οι πολιτικάντηδες με αντάλλαγμα μερικές ψήφους εναγκαλίζονται με αυτούς που προσβλέπουν στην κοσοβοποίηση της Θράκης. Η δε όλη ιστορία στο ζοφερό μέλλον που προδιαγράφεται θα έχει μια βαθύτατη ειρωνεία, αφού το παλιό πολιτικό σύστημα πούλησε την Κύπρο στους τούρκους για να έλθει στην εξουσία και τώρα πουλάει την Θράκη για να διατηρηθεί.

Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να αποτρέψει την καταστροφή και την απώλεια της Θράκης, την οποία χαρίζουν οι πολιτικάντηδες, προκειμένου να διατηρηθούν στην εξουσία. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upourgos-tou-erntogan-prokalei-chamena-tourkika-edafh-h-janthh-kai-h-komoth#ixzz3kTQxGxM5

Comments Off on Υπουργός του Ερντογάν προκαλεί: «Χαμένα τουρκικά εδάφη η Ξάνθη και η Κομοτηνή»

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.