Ελληνική Αυγή για την Αθήνα: Όχι στους παράνομους καταυλισμούς λαθρομεταναστών Σύριζα – Καμίνη! ΒΙΝΤΕΟ

Ελληνική Αυγή για την Αθήνα: Όχι στους παράνομους καταυλισμούς λαθρομεταναστών Σύριζα - Καμίνη! ΒΙΝΤΕΟ

Κατά την 25η δημοτική συνεδρίαση του Δήμου Αθηναίων, ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, δήλωσε ότι δήμαρχος και κυβέρνηση παρανομούν χωρίς να υπολογίζουν τους Αθηναίους Πολίτες, εντείνοντας τα ήδη μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ιδίως στις ήδη υποβαθμισμένες περιοχές.

Συγκεκριμένα, κατήγγειλε την απόφαση του δημάρχου, ο οποίος, χωρίς την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου έλαβε την απόφαση της εγκατάστασης λαθρομεταναστών στον Βοτανικό. Παρατήρησε εύστοχα ότι στην περίπτωση αυτή το κράτος λειτούργησε ταχύτατα εγκαθιστώντας λυόμενα με παροχές ρεύματος και νερού και όλες τις ανέσεις, μέχρι και κλιματιστικά, την στιγμή που οι Έλληνες μαστίζονται από την οικονομική κρίση.

Επισήμανε ότι οι αποφάσεις αυτές οξύνουν το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερη παθογένεια στην λειτουργία του κράτους.

Δήλωσε επίσης, ότι πρέπει να σταματήσουν οι ροές των λαθρομεταναστών και εισηγήθηκε την φύλαξη των συνόρων της Ελληνικής Επικράτειας από τον στρατό, προκειμένου να επιλυθεί το τεράστιο αυτό πρόβλημα, πρόταση που αποτελεί πολιτική θέση της Χρυσής Αυγής. Τέλος, είπε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των λαθρομεταναστών που εισέρχονται παράνομα στην Πατρίδα μας, δεν προέρχονται από εμπόλεμες χώρες όπως η Συρία, αλλά προωθούνται από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.

Για τους πρόσφυγες Σύριους πρότεινε να βοηθηθούν από το Ελληνικό κράτος με τα κατάλληλα έγγραφα και να μεταβούν σε όποιο κράτος επιθυμούν, ενώ  για τους λαθρομετανάστες να επαναπροωθηθούν στα κράτη από όπου προέρχονται.

Η δημοτική σύμβουλος Συναγωνίστρια Δήμητρα Βελέντζα, δήλωσε ότι ακόμη και ο «Μπαμπινιώτης» στο λεξικό του, αναφέρει την λέξη «λαθρομετανάστης». Τόνισε δε ότι όταν αναφέρθηκαν σε προηγούμενο συμβούλιο τα Σκόπια ως «Μακεδονία», δεν υπήρξε καμία ευαισθησία και αντίδραση από κανέναν, σε αντίθεση με τα θέματα των λαθρομεταναστών.

Υπογράμμισε την υποκριτική στάση τόσο των δεξιών όσο και των αριστερών ως προς το λαθρομεταναστευτικό, αφού η υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια ήταν η καλύτερη πρόσκληση προς τους λαθρομετανάστες. Επίσης ως προς τους νεολογισμούς περί «παράτυπων» μεταναστών, επικαλέστηκε το αυτονόητο, ότι οι Ελληνικές λέξεις χρησιμοποιούνται χιλιάδες χρόνια και η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να πάρει διαζύγιο με την λογική.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnikh-augh-gia-thn-athhna-ochi-stous-paranomous-kataulismous-lathro#ixzz3kbnFkJs0

Comments Off on Ελληνική Αυγή για την Αθήνα: Όχι στους παράνομους καταυλισμούς λαθρομεταναστών Σύριζα – Καμίνη! ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.