Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο πλευρό των Ελλήνων – Φωτορεπορτάζ από την μεγάλη διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο πλευρό των Ελλήνων - Φωτορεπορτάζ από την μεγάλη διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής!

Παρά την παράνομη και αντισυνταγματική αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της, η Χρυσή Αυγή παραμένει στο πλευρό των δοκιμαζόμενων, από την κρίση, Ελλήνων.

Άλλη μία διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή στο κτήριο της Κεντρικής Διοικήσεως στην Λεωφόρο Μεσογείων.

Την ίδια ώρα τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου διεξάγουν προεκλογικές εκστρατείες αξίας εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία διοχετεύονται στους καναλάρχες, προκειμένου να εξασφαλιστεί η προβολή των κομμάτων.

Αντιθέτως η Χρυσή Αυγή δεν συμμετάσχει σε αυτό στημένο παιχνίδι, επιλέγοντας να βρίσκει τρόπους για να βοηθάει τους Έλληνες, όντας αποκλεισμένη από όλα τα συστημικά μέσα «ενημέρωσης».

Οι Έλληνες Εθνικιστές στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό του χειμαζόμενου λαού, διατρανώνοντας πως κανένας Έλληνας δεν είναι μόνος!

Τα τρόφιμα είναι προσφορά του Ιταλικού Εθνικιστικού Φορέα Casa Pound, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει η Αλληλεγγύη της Ευρώπης των Εθνών και όχι των τραπεζιτών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumbainei-twra-h-chrush-augh-sto-pleuro-twn-ellhnwn-prwtes-eikones-apo-thn#ixzz3kaDJF9N3

Comments Off on Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο πλευρό των Ελλήνων – Φωτορεπορτάζ από την μεγάλη διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής!

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.