Εθνικιστικός σεισμός στο Μαρούσι! Ν. Μιχαλολιάκος: Ψήφο στην Χρυσή Αυγή για μια καλύτερη Ελλάδα – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εθνικιστικός σεισμός στο Μαρούσι! Ν. Μιχαλολιάκος: Ψήφο στην Χρυσή Αυγή για μια καλύτερη Ελλάδα - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σεισμός προκλήθηκε στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, την οποία πλημμύρισαν εκατοντάδες φίλοι της Χρυσής Αυγής για την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου. Ο Αρχηγός εισήλθε στα γραφεία καταχειροκροτούμενος και ξεκίνησε η χειμαρρώδης ομιλία του, η οποία πραγματικά ήταν επί παντός του επιστητού.

Ο Αρχηγός ξεκίνησε ξεκαθαρίζοντας προς όλους τους παριστάμενους ότι ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής, ως γνησίως εθνικός, δεν είναι προεκλογικός, αλλά συνεχής και ακολούθως παρέθεσε ένα σύντομο ιστορικό, που ξεκίνησε από την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο δημοτικό Συμβούλιο Αθηνών, οπότε και άρχισε η πολεμική των «νταβατζήδων» της ενημέρωσης και της διαπλοκής εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Η πολεμική αυτή εν τέλει κατέληξε στις παράνομες πολιτικές διώξεις και στην “παρέλαση με τις χειροπέδες”, προκειμένου να αναγκαστούν οι Χρυσαυγίτες να σκύψουν το κεφάλι. Όμως οι Χρυσαυγίτες δεν έσκυψαν το κεφάλι, αλλά αντιθέτως το σήκωσαν ψηλά, αφού οι διώξεις και η πολεμική του αμαρτωλού κι αντεθνικού καθεστώτος είναι τιμή για κάθε Αγωνιστή. Η σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής συνεχίζει, αλλά και καταρρέει, παρόλα αυτά οφείλει να υπάρχει μεγάλη προσοχή στις προβοκάτσιες που θα θελήσει να στήσει το καθεστώς.

Στην συνέχεια, περνώντας στο πολιτικό σκέλος της ομιλίας, έγινε εκτενής ανάλυση στην πλήρη αποτυχία του Σύριζα να υλοποιήσει το οικονομικό του πρόγραμμα, αφού εν τέλει αντί για «Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης», ο Ελληνικός Λαός εισέπραξε αιματηρό μνημόνιο. Υλοποιήθηκε, όμως, το αντεθνικό πρόγραμμα του Σύριζα με την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες, νομοσχέδιο το οποίο θα προσβάλλει η Χρυσή Αυγή ενώπιον του ΣτΕ. Υλοποιήθηκε η αφαίρεση της Ποντιακής Γενοκτονίας από τα σχολικά βιβλία και η πλήρης αδιαφορία για τα Εθνικά Θέματα, για την Κύπρο, για την Βόρειο Ήπειρο. Φτάσαμε στο σημείο η Τουρκία να αμφισβητεί ευθέως τα σύνορα της χώρας!

Όμως και η ΝΔ δεν είναι καλύτερη. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έστησε την σκευωρία εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης τού τόπου. Η ΝΔ κυβέρνησε επί πολλά χρόνια, κυβερνούσε μέχρι πριν 7 μήνες και πλημμύρισε την χώρα λαθρομετανάστες. Ψήφιζε μνημόνια όσο ήταν κυβέρνηση και επέδειξε μνημονιακό ζήλο, υπερψηφίζοντας και το αιματηρό μνημόνιο του Σύριζα, το οποίο βάζει στο στόχαστρο ολόκληρη την Ελληνική Κοινωνία, συμπεριλαμβανομένων των Ελλήνων Αγροτών.

Πρόκειται για ένα κόμμα αντεθνικό, πιθανόν πιο αντεθνικό ακόμα και από τον Σύριζα, αφού αλησμόνητη έχει μείνει η φράση του «Εθνάρχη» ότι «η Κύπρος κείται μακράν». Για την Χρυσή Αυγή, για τους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές, η Κύπρος δεν κείται μακράν, τα Εθνικά Θέματα είναι στην πρώτη γραμμή του Αγώνα. Όπως και η λαθρομετανάστευση, που για μας αποτελεί το σοβαρότερο πρόβλημα, αφού πλήττει τον πυρήνα του Ελληνικού Έθνους. Θέλουν να είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα.

Οι πολιτικάντηδες ολόκληρου του μνημονιακού τόξου θέλησαν να εξοντώσουν την Χρυσή Αυγή, με πολιτικές διώξεις, δολοφονίες και πολιτική τρομοκρατία. Θέλησαν να την εξαφανίσουν γιατί οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής πονάνε το κατεστημένο. Δεν τα κατάφεραν όμως γιατί οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες είναι Έλληνες ιδεολόγοι που δεν μάχονται για το προσωπικό τους συμφέρον, αλλά για το Αύριο της χώρας.

Η ψήφος στη ΝΔ και τον Σύριζα είναι ψήφος χαμένη, αφού πηγαίνει σε κόμματα που προωθούν την υποταγή, τα μνημόνια, την λαθρομετανάστευση και την πλήρη απεμπόληση της Εθνικής Κυριαρχίας και των Εθνικών Θεμάτων.

Αντιθέτως, η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι ψήφος Τιμής, Καθήκοντος, ψήφος για μια Καλύτερη Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnikistikos-seismos-sthn-t.o.-notiwn-proastiwn-n.-michaloliakos-fwtorepor#ixzz3khXq9mya

Comments Off on Εθνικιστικός σεισμός στο Μαρούσι! Ν. Μιχαλολιάκος: Ψήφο στην Χρυσή Αυγή για μια καλύτερη Ελλάδα – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.