Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Πολιτική ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων – Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, 19:00

Η Χρυσή Αυγή τόσο κατά την προεκλογική περίοδο όσο και πριν από αυτήν έχει αναλύσει και έχει παραμείνει σταθερή στο εθνικό της σχέδιο. Θα ήθελα πολύ, μετά από χρόνια σταθερών θέσεων, να ακούσω τα επιχειρήματα όλων αυτών των ψευτοδημοκρατών και ψευτοπροοδευτικών για το ήθος και τις αρχές των Χρυσαυγιτών. Λένε, πως η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει, κι αυτό γίνεται αντιληπτό οπουδήποτε κάθε φορά που δίνεται δημόσιο βήμα στους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου. Επειδή ως Έλληνες  χρωστάμε σε αυτόν τον τόπο, ήρθε ο καιρός να περιστοιχίσουμε τις τάξεις της Χρυσής Αυγής και να αγωνιστούμε για τον λαό μας που ένιωσε την εξαθλίωση και την εθνική απαξίωση στο πετσί του. Το όραμα και οι αξίες του Eλληνισμού εκφράζονται μόνο από ένα καθαρά λαϊκό κίνημα, αυτό της Χρυσής Αυγής.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία
Π. Ανδρέας

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 944

Σας εύχομαι την Κυριακή των εκλογών, η κάλπη να δείξει την μεγάλη ανατροπή και να δώσει στην Χρυσή Αυγή την πρώτη θέση, την μόνη πολιτική δύναμη που θα τιμωρήσει τους υπαίτιους της καταστροφής μας. Είμαστε μαζί σας.

Με τιμή
Αλέξανδρος

Τρέμουν οι “αρχηγίσκοι” του κατεστημένου! Απέκλεισαν τον Ν. Γ. Μιχαλολιάκο από το προεκλογικό ντιμπέιτ – BINTEO

Μας έκλεψαν τις ζωές ξενόφερτοι και ελληνόφωνοι αντίχριστοι, μισάνθρωποι πολιτικοί, που έχουν το θράσος να ζητούν την ψήφο των Ελλήνων, μετά από την παράδοση άνευ όρων της πατρίδας μας στον ξένο κατακτητή. Ποτέ στην Ιστορία μας δεν παραδόθηκε χωρίς πόλεμο η εθνική μας κυριαρχία, η οικονομική ζωή και οι κοινωνικές δομές του ελληνικού κράτους. Ποτέ στην Ελληνική Ιστορία δεν προτιμώνται οι ξένοι σε εργασίες αντί των  Ελλήνων. Οικογενειάρχες, ελληνόπουλα με πτυχία, Ελληνίδες μητέρες με ανήλικα δέχονται καθημερινά τις συνέπειες των δυσβάσταχτων νόμων που ψήφισαν άθλιες και προδοτικές συγκυβερνήσεις. Ανεργία, πείνα και άδικο πνίγει τις ψυχές των Ελλήνων και η ελπίδα έχει εγκαταλείψει από καιρό αυτόν τον τόπο. Χιλιάδες νέοι και νέες με την δυσβάσταχτη πολιτική αδυνατούν και οικογένεια να φτιάξουν και να προσφέρουν τις γνώσεις τους, για τις οποίες σπούδασαν. Όμως, προτεραιότητα έχουν οι λαθρομετανάστες, γιατί έτσι επιβάλλεται, από τους ανθέλληνες που κυβερνούν τον τόπο και έχουν το θράσος να ζητούν για ακόμη μια φορά ψήφο για να βολέψουν και τα υπόλοιπα συγγενικά και φιλικά πρόσωπά τους, για να γεμίσουν το δημόσιο και με άλλους ανίκανους, χωρίς προσόντα και γνώσεις κομματικούς εγκάθετους. Ρήμαξαν την αγροτική ζωή, φορολογούν ακόμη και τα βοσκοτόπια, τα χέρσα χωράφια και τιμωρούν όσους ακόμη διάλεξαν να παραμείνουν αγρότες. Τα χειρότερα όμως έπονται! Κανείς δεν εγγυάται το οικονομικό μέλλον και την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, κανείς από όλους αυτούς που ζητούν να ψηφιστούν δεν εγγυάται την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,  την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των οικογενειών μας από την άγρια εγκληματικότητα και ατιμωρησία που έφεραν, τα νέα ήθη των ”δήθεν ανθρωπιστών”. Δεν μας αξίζει μια τέτοια τύχη, για εμάς, τα παιδιά μας και τους προγόνους μας που μάτωσαν για αυτή την Πατρίδα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη επιλογή ιδιαίτερα τώρα που οι καιροί είναι δύσκολοι. Κανένας άλλος δεν μπορεί να βάλει όλες του τις δυνάμεις μπροστά στον Αγώνα εκτός από τους ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Αγγελική Γ.-Α.

Νέα εξέγερση λαθρομεταναστών στην Μυτιλήνη – Έκλεισαν τον δρόμο που οδηγεί στο λιμάνι

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, δεν έχει ουδεμία σχέση με όσους καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα, εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό και κατέστρεψαν το μέλλον των παιδιών του. Αποτελεί ένα υγιές κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας, άφθαρτο και διαυγές, που εκφράζει την αμόλευτη φωνή του Έθνους, μέσα από τα βάθη της Ιστορίας. Το δικό μας κίνημα, οραματίζεται την Ελλάδα της Δικαιοσύνης, της Αξιοκρατίας, της Περηφάνιας, την Ελλάδα του Καθήκοντος όπου όλοι θα εργάζονται για την ευημερία του συνόλου και επομένως και του προσωπικού τους καλού. Προς την κατεύθυνση αυτή, υπάρχει πολύ συγκεκριμένο και ξεκάθαρο πρόγραμμα, που θα πρέπει όλοι να αναζητήσουν, να μελετήσουν ώστε να γίνουν κοινωνοί του. Στην παράταξη την δική μας, υπάρχει χώρος για όλους όσους έχουν ασπαστεί τις θέσεις του Κινήματος, και είναι έτοιμοι να συνεισφέρουν στην οικοδόμηση του Νέου και Υγιούς, και στο γκρέμισμα του παλαιού και νοσηρού. Η Χρυσή Αυγή κάτω από την σκέπη της, κάτω από τα Εθνικιστικά Ελληνικά της λάβαρα έχει αγκαλιάσει όλους τους συνειδητοποιημένους, σκεπτόμενους Έλληνες και έχει κάνει το μεγάλο βήμα εμπρός, που ο απώτερος σκοπός του είναι η Ευημερία του Έθνους μας. Σε αυτές τις εκλογές, κανένας μας δεν ψηφίζει απλά. Αντιστέκεται Εθνικά!

Π.Κ.

Αποθεώθηκε ο Αρχηγός στην διανομή τροφίμων! Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Σύριζα και ΝΔ οδηγούν με τα Μνημόνια στην ανέχεια τον Λαό – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-3-septembriou-2015#ixzz3kd0aXpok

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.