Αιώνια Τιμή και Δόξα στους Μεγάλους Νεκρούς των Θερμοπυλών – Φωτορεπορτάζ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή έδωσε συνάντηση με την ιστορία, τιμώντας τους Αθάνατους Ήρωες της μάχης των Θερμοπυλών.

Έλληνες Εθνικιστές από κάθε άκρη της Πατρίδας μας συνέρρευσαν και φέτος στο μνημείο του Λεωνίδα για να τιμήσουν τους αρχαίους προγόνους μαχητές που θυσιάστηκαν για να αποτρέψουν τον ασιατικό κίνδυνο.

Με μία λιτή τελετή Τιμής και Μνήμης στο αιώνιο πεδίο της θυσίας Χρυσαυγίτες από ολόκληρη την Ελλάδα τέλεσαν το χρέος απέναντι στους Ήρωες και ανανέωσαν τον όρκο προς τους προγόνους για συνέχιση των Εθνικών Αγώνων.

Την τελετή άνοιξε ο  Συναγωνιστής Χριστόφορος Τσάγκας, ο οποίος τόνισε την ιερότητα του Αιώνιου Πεδίου.

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Κυρίτσης από το Μέτωπο Νεολαίας ανέπτυξε το ιστορικό της μάχης και την εποποιία των 300 Λακεδαιμονίων και των 700 Θεσπιέων.

Ο Συναγωνιστής Ευάγγελος Καρακώστας επεσήμανε το διαχρονικό μήνυμα των Αθάνατων Ηρώων και κάλεσε να ακολουθήσουμε το αιώνιο παράδειγμα τους για Εθνική αντίσταση μέχρις εσχάτων.

Ο Ευρωβουλευτής Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός τόνισε πως το “Μολών Λαβέ” του Λεωνίδα είναι επίκαιρο σήμερα όσο ποτέ.

Η Συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου με μια περίτεχνη αφήγηση συνέδεσε την σύγχρονη πραγματικότητα με το την ιστορική μάχη των Θερμοπυλών.

Στην συνέχεια ακούστηκε το αγωνιστικό μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, ο οποίος τόνισε πως “Εφιάλτες” υπάρχουν και σήμερα και παραχωρούν “γη και ύδωρ”, την εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια.

Ο Βουλευτής Αττικής και Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε πως οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν χρέος την υπεράσπιση της Φυλής και του Έθνους.

Στην συνέχεια οι Συναγωνιστές άναψαν δεκάδες δάδες σχηματίζοντας το φλεγόμενο αρχαιοελληνικό “Λ”, σύμβολο της Λακεδαίμονος, κάνοντας την νύχτα ημέρα και κατατέθηκε στεφάνι εις Μνήμη των Ηρώων. Η συγκλονιστική τελετή ολοκληρώθηκε με προσκλητήριο νεκρών, ενός λεπτού σιγή και την απαγγελία του Εθνικού Ύμνου και του Ύμνου της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aiwnia-timh-kai-doja-stous-megalous-nekrous-twn-thermopulwn-fwtoreportaz#ixzz3ktkpIk12

Comments Off on Αιώνια Τιμή και Δόξα στους Μεγάλους Νεκρούς των Θερμοπυλών – Φωτορεπορτάζ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.