Α. Ματθαιόπουλος στην Τ.Ο, Θεσσαλονίκης: “Η γιγάντωση της Χρυσής Αυγής προκαλεί πανικό στο καταρρέον πολιτικό κατεστημένο”

Α. Ματθαιόπουλος στην Τ.Ο, Θεσσαλονίκης: “Η γιγάντωση της Χρυσής Αυγής προκαλεί πανικό στο καταρρέον πολιτικό κατεστημένο”

Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, δημιουργήθηκε αδιαχώρητο στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, οι οποίοι προσήλθαν για να παρακολουθήσουν την καθιερωμένη εβδομαδιαία ομιλία. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, διψασμένοι για Ελλάδα και απογοητευμένοι από όλα τα υπόλοιπα κόμματα του περιώνυμου τόξου, πυκνώνουν τις γραμμές της Χρυσής Αυγής, στον αγώνα για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Αρχικά το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Νικόλαος Χρυσομάλλης, που καλωσόρισε όσους βρέθηκαν για πρώτη φορά στα γραφεία, υπογραμμίζοντας τη σημασία που έχει η συμμετοχή όλων στις δράσεις κάθε τοπικής οργάνωσης.

Στη συνέχεια κάλεσε στο βήμα τον βουλευτή του Κινήματος, συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλο, ο οποίος παρουσίασε τις τελευταίες  πολιτικές εξελίξεις, σχολιάζοντας ιδιαίτερα τον πανικό που διακατέχει το καταρρέον πολιτικό κατεστημένο από την δημοσκοπική επέλαση του Λαϊκού Συνδέσμου. Κάλεσε όλους να βοηθήσουν, όπως μπορεί ο καθένας, στον καθημερινό αγώνα ενάντια σε αυτούς που επιβουλεύονται το μέλλον των Ελλήνων, εξηγώντας ότι οι υποστηρικτές του Κινήματος είναι η πραγματική δύναμή του.

Δεν είναι πλέον αρκετό μόνο να ψηφίζει κανείς. Χρειάζεται ενεργοποίηση και συμμετοχή, ώστε να σπάει ο κύκλος της σιωπής, που προσπαθούν να επιβάλλουν οι δήθεν δημοκράτες με τους προσχηματικούς αποκλεισμούς. «Οι κεντρικοί άξονες του Εθνικού Σχεδίου για τη σωτηρία της Ελλάδας» είπε ο ομιλητής «έχουν να κάνουν με την ισχυροποίηση της πρωτογενούς παραγωγής και την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Τι να την κάνουμε μια χώρα, ακόμη και χωρίς οικονομικά προβλήματα, αν δεν υπάρχουν πια Έλληνες να την κατοικούν;»

Μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του συναγωνιστή, ακολούθησε διάλογος, όπου απαντήθηκαν ερωτήσεις τόσο σε γενικότερα ζητήματα, όσο και σε πιο εξειδικευμένα. Ακολούθησαν ανακοινώσεις σχετικά με τη συμμετοχή στην Εκδήλωση των Θερμοπυλών και την Πολιτική Παρουσίαση στο ξενοδοχείο Καψής.  Η βραδιά έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και την υπόσχεση για Αγώνα μέχρι τη Νίκη

– See more at: http://www.xathess.gr/index.php/enimerosi/view/3472#sthash.TQ8epXXV.dpuf

Comments Off on Α. Ματθαιόπουλος στην Τ.Ο, Θεσσαλονίκης: “Η γιγάντωση της Χρυσής Αυγής προκαλεί πανικό στο καταρρέον πολιτικό κατεστημένο”

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.