Τρέμουν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής: Τηλεμαχία χωρίς την τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου στήνουν οι “δημοκράτες”

Τρέμουν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής: Τηλεμαχία χωρίς την τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου στήνουν οι “δημοκράτες”

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά από συνεχείς αναβολές και παλινωδίες, η διακομματική επιτροπή όρισε την τηλεμαχία (debate, όπως μας το σερβίρουν τα ελληνόφωνα ΜΜΕ) των πολιτικών αρχηγών, για την 9η Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10 το βράδυ. Η διάρκειά του θα είναι τρίωρη και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ. Συντονιστής θα είναι δημοσιογράφος της ΕΡΤ, ενώ ερωτήσεις θα υποβάλλουν δημοσιογράφοι που θα επιλέξουν οι ιδιωτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ απομένει η απόφαση για τους κανόνες της τηλεμαχίας…

Όλα τα ΜΜΕ που αναπαράγουν την είδηση, τονίζουν ότι η τηλεμαχία θα διεξαχθεί μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών, ενώ την προηγουμένη φορά που είχαν αναφερθεί σ’ αυτήν, είχαν τονίσει ότι εξαιρείται βεβαίως ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Στην πραγματικότητα, η απαγόρευση ισχύει και τώρα, αλλά οι κατατρομοκρατημένοι δημοκράταροι προτιμούν να το πουν την τελευταία στιγμή, για ευνόητους λόγους.

Το θέμα της παρουσίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην τηλεμαχία, είναι γεγονός ότι απασχόλησε έντονα τα κόμματα του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου και τους ολιγάρχες-προστάτες τους και τοποτηρητές της ξενοκρατίας-μνημονιοκρατίας στην Ελλάδα. Και κρίθηκε, ότι μικρότερη πολιτική ζημιά θα τους προκαλέσει ο αποκλεισμός του (αρκεί να μην αναφερθούν σ’ αυτόν τα ΜΜΕ τις προηγούμενες ημέρες), απ’ αυτήν που θα τους προκαλούσε με τον πύρινο λόγο του, αν ήταν παρών.

Αλλά, ο κοσμάκης έχει μάτια και βλέπει!

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, το ΜΟΝΟ αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα και με αποδείξεις!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tremoun-ton-archhgo-ths-chrushs-aughs-thlemachia-chwris-thn-trith-politikh#ixzz3kybZQdIW

Comments Off on Τρέμουν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής: Τηλεμαχία χωρίς την τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου στήνουν οι “δημοκράτες”

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.