Συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Εφημερίδα “Παρασκήνιο”: Η Χρυσή Αυγή θα εδραιωθεί στην τρίτη θέση, εκλέγοντας περισσότερους βουλευτές

 

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα “Παρασκήνιο” και στον δημοσιογράφο Κώστα Παπαδόπουλο.

«Το μόνο που έχουν αυτές οι εκλογές είναι να αυξηθεί το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, να εδραιωθεί στην τρίτη θέση και να έχει περισσότερους βουλευτές», δηλώνει στο «Π» ο Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ωστόσο, εκφράζει την απορία του για το γεγονός ότι  «ο κ. Τσίπρας δεν διατηρήθηκε για άλλους δυο μήνες στην κυβέρνηση, προκειμένου να ολοκληρωθεί η υπερψήφιση των μέτρων του μνημονίου, το οποίο παρουσιάζει ως κάτι πολύ καλό για τον τόπο. Άλλωστε, είχε συμπαραστάτες τη Νέα Δημοκρατία, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ που στήριξαν τη  απόφασή του για να φέρει το τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο».

Η συζήτηση πηγαίνει γρήγορα στο ερώτημα «ευρώ ή δραχμή», με τον κ. Μιχαλολιάκο να τονίζει πως «η Χρυσή Αυγή λέει «ναι» στο εθνικό νόμισμα, εφόσον υπάρχει εθνική οικονομία, που σήμερα στην Ελλάδα είναι διαλυμένη. Ως εκ τούτου, αυτήν τη στιγμή δεν μπορούμε να βγούμε από το ευρώ, το οποίο άλλωστε το έχουμε πληρώσει, είναι και δικό μας νόμισμα. Αυτό που πρέπει να επιμείνουμε και να πιέσουν οι κυβερνήσεις την Ευρώπη είναι να αφήσουν την Ελλάδα να γίνει ξανά παραγωγική χώρα και να πάψει να είναι χώρα παροχής υπηρεσιών, όπως  μας κατάντησαν».

Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται λάβρος εναντίον των Ευρωπαίων εταίρων μας, όταν τον ρωτάμε για τους πρόσφυγες και τους παράνομους μετανάστες, που κατακλύζουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. «Η Ευρώπη δεν αδιαφορεί γενικώς για τους λαθρομετανάστες. Αδιαφορεί για τους λαθρομετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα. Η Ουγγαρία, ήδη, κατασκεύασε αγκαθωτό συρμάτινο τείχος χιλιομέτρων, η Ολλανδία έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα παράσχει στέγη και περίθαλψη, ενώ θα απελαύνει σε ελάχιστες μέρες όσους η αίτησή τους για άσυλο απορρίπτεται, ενώ το ίδιο σκοπεύουν να κάνουν η Βρετανία και η Γερμανία.

Όλοι φροντίζουν για τις χώρες τους, καταγγέλλοντας μάλιστα και το Δουβλίνο ΙΙ. Όλοι εκτός από την Ελλάδα“. σημειώνει ο κ. Μιχαλολιάκος και προσθέτει: “Επιπλέον έχουν το θράσος οι Ευρωπαίοι να κατηγορούν την Ελλάδα και την Ιταλία για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και των πολιτικών προσφύγων από τη Συρία, λέγοντας ότι δεν φυλάσσουν τα σύνορά τους. Ειδικά για τη χώρα μας δεν έχουν άδικο, καθώς, όπως είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ο απόστρατος στρατηγός Κ. Ζιαζιάς “εάν οι Ένοπλες Δυνάμεις φυλούσαν τα σύνορα, δεν θα περνούσε κανένας λαθρομετανάστης“».

Κλείνοντας, πάντως, αναφέρει πως “στην περίπτωση των πολιτικών προσφύγων από τη Συρία, πρέπει να τηρούνται όσα προβλέπει ο ΟΗΕ. Δηλαδή, να παίρνουν τα απαραίτητα χαρτιά και να πηγαίνουν στις χώρες που επιθυμούν, στην Γερμανία, στην Γαλλία και αλλού“.

 

Comments Off on Συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Εφημερίδα “Παρασκήνιο”: Η Χρυσή Αυγή θα εδραιωθεί στην τρίτη θέση, εκλέγοντας περισσότερους βουλευτές

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.