Το παραδέχονται και οι εταιρείες στοιχημάτων: Σίγουρα τρίτο κόμμα με ποσοστό πάνω από 7,5% η Χρυσή Αυγή

Το παραδέχονται και οι εταιρείες στοιχημάτων: Σίγουρα τρίτο κόμμα με ποσοστό πάνω από 7,5% η Χρυσή Αυγή

Κόντρα στην φίμωση των διεφθαρμένων καναλιών και τις στημένες δημοσκοπήσεις των νταβατζήδων, κόντρα στην συνομωσιολογία της “δημοκρατικής σιωπής” των πολιτικάντηδων της διαφθοράς, η Χρυσή Αυγή περιοδεύει απ’ άκρη σε άκρη της Ελλάδας και κοιτά κατάματα τον ελληνικό λαό.

Αυτό κανένα κανάλι δεν πρόκειται να το προβάλει, ούτε κανένας δημοσκόπος  θα το αποτυπώσει στις στημένες δημοσκοπήσεις τους. Όλοι αυτοί οι εντεταλμένοι υπαλληλίσκοι όμως, προδίδονται από κάποιους άλλους οι οποίοι αναγκαστικά εξοικονομούν χρήματα βάσει της λογικής και της δυναμικής.

Ενδιαφέροντα λοιπόν ευρήματα παρουσιάζονται από τις αποδόσεις που δίνουν οι “Bookmakers” για τα αποτελέσματα των επερχόμενων εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, το ποσοστό της 3ης θέσης του 1.85 με 1.65 που έδιναν για το κίνημα μας, τον Ιανουάριο του 2015, πέφτει στο 1.35 με 1.20. Αυτό σημαίνει πως η κατάκτηση της 3ης θέσης είναι δεδομένη για την Χρυσή Αυγή, καθώς σύμφωνα με τις σημερινές στοιχηματικές αποδόσεις, η διαφορά με το 4ο κόμμα έχει αυξηθεί τουλάχιστον σε 3,5 μονάδες.

Εκτός όμως της τρίτης θέσης οι εταιρείς στοιχημάτων δίνουν ακόμη ένα σημείο πονταρίσματος, αυτό του ποσοστού των κομμάτων, όπου εκεί πέφτει το μεγάλο… κλάμα απ’ τους κατ’ εξοχήν αντιχρυσαυγίτες. Η Χρυσή Αυγή ως ποσοστιαία βάση έχει το 7,5% με ποντάρισμα 1.75 έναντι του 2.00 που είναι κάτω του 7,5%

Η Χρυσή Αυγή το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου θα είναι η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας, απέναντι στην μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση δίνοντας ένα ηχηρό χαστούκι στους συκοφάντες, τους νταβατζήδες της δημόσιας ζωής και τους ξένους δυνάστες της Πατρίδας μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-paradechontai-kai-oi-etaireies-stoichhmatwn-sigoura-trito-komma-h-chrush#ixzz3lBZ1fhD4

Comments Off on Το παραδέχονται και οι εταιρείες στοιχημάτων: Σίγουρα τρίτο κόμμα με ποσοστό πάνω από 7,5% η Χρυσή Αυγή

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.