Μηχανοκίνητη δράση της Περιφέρειας Πειραιώς – Ο Πειραιάς ανήκει στους Εθνικιστές!

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία μηχανοκίνητη δράση της Περιφέρειας Πειραιώς (Πειραιάς, Πέραμα, Σαλαμίνα), σε διάφορες περιοχές της Α’ και Β’ Πειραιώς (κέντρο Πειραιά, Κορυδαλλός, Νίκαια, Κερατσίνι).

Οι δρόμοι αυτών των άλλοτε κατακόκκινων δήμων, έγιναν για ακόμα μία φορά γαλανόλευκοι, με τους Έλληνες Εθνικιστές να αποδεικνύουν εμπράκτως πως βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του Εθνικού Αγώνα.

Παρά τον συστηματικό αποκλεισμό από τα προδοτικά μέσα μαζικής εξαπάτησης, οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, αναμφισβήτητα αποτελούν την νούμερο ένα δύναμη στην μεγάλη μάχη του πεζοδρομίου.

Την στιγμή που οι πολιτικάντηδες έχουν χάσει το δικαίωμα να κυκλοφορούν δημοσίως λόγω των εξαγριωμένων πολιτών όπου με κάθε ευκαιρία σπεύδουν να τους εξευτελίσουν, οι Έλληνες Εθνικιστές οργώνουν δρόμους και πλατείες από άκρη σ’ άκρη σε ολόκληρη την επικράτεια, υπερήφανοι, κρατώντας πάντα τα λάβαρα του Έθνους και της Τιμής ψηλά.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΑΝΗΚΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ – βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhchanokinhth-drash-ths-perifereias-peiraiws-o-peiraias-anhkei-stous-ethnik#ixzz3lFQKvynW

Comments Off on Μηχανοκίνητη δράση της Περιφέρειας Πειραιώς – Ο Πειραιάς ανήκει στους Εθνικιστές!

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.