Χάος στην πλατεία Βικτωρίας – Όσοι νομίζουν ότι η γειτονιά τους είναι μακριά ας το ξανασκεφτούν…

Χάος στην πλατεία Βικτωρίας - Όσοι νομίζουν ότι η γειτονιά τους είναι μακριά ας το ξανασκεφτούν...

Η παραπάνω φωτογραφία δεν έρχεται από την Καμπούλ ή κάποια άλλη πόλη της Μέσης Ανατολής και της Αραβίας. Έρχεται δυστυχώς από το κέντρο των Αθηνών και συγκεκριμένα από την πλατεία Βικτωρίας.

Οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση και ήδη έχουν αρχίσει να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την πλήρη απουσία του κράτους. Ενός κράτους που φροντίζει να παρεμβαίνει μονάχα εκεί που ακούγεται το όνομα της «Χρυσής Αυγής», δηλαδή καθαρά ψηφοθηρικά και υποκριτικά.

Όπως μαρτυρούν οι κάτοικοι κάθε μέρα συνωστίζονται στην πλατεία 2 – 3 χιλιάδες λαθρομετανάστες, οι οποίοι αφοδεύουν όπου βρουν και το κακό, δηλαδή κάποιο περιστατικό που θα ξεφεύγει από την «μικροεγκληματικότητα», δεν θα αργήσει να συμβεί.

Όσοι νομίζουν ότι η δική τους γειτονιά, η δική τους συνοικία, είναι πολύ μακριά για να ζήσουν το πρόβλημα των κατοίκων της πλατείας Βικτωρίας, ας το ξανασκεφτούν. Καθημερινώς αποβιβάζονται χιλιάδες λαθρομεταναστών στον Πειραιά, οι οποίοι εν τέλει θα καταφτάσουν στην Αθήνα και στην γειτονιά τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eikona-apo-plateia-biktwrias-osoi-nomizoun-oti-h-geitonia-tous-einai-makria#ixzz3lFSWqfNJ

Comments Off on Χάος στην πλατεία Βικτωρίας – Όσοι νομίζουν ότι η γειτονιά τους είναι μακριά ας το ξανασκεφτούν…

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.