Αδειάζουν άρον – άρον τα νησιά από λαθρομετανάστες υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής

Αδειάζουν άρον - άρον τα νησιά από λαθρομετανάστες υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αντίοχος

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές και μεγαλώνει ο φόβος του σάπιου κατεστημένου (από ψοφοδεξιά έως ακροαριστερά…) ότι θα σαρώσει η Χρυσή Αυγή στα λαθρομεταναστευτοκρατούμενα νησιά μας, λύνονται –ως δια μαγείας- τα προβλήματα.

Έτσι, μέσα σ’ ένα 24ωρο, από προχθές μέχρι εχθές το βράδυ, έφυγαν από την πολύπαθη νήσο Λέσβο 10.000 λαθρομετανάστες!

Πιο συγκεκριμένα, προχθές το βράδυ αναχώρησαν από τη Μυτιλήνη με τα πλοία «Ελευθέριος Βενιζέλος» και «Blue Star 1» 2.800, χθες το μεσημέρι 3.800 με τα πλοία «Πάτμος» και «Τέρα Τζετ» και χθες το βράδυ 3.200 με τα πλοία «Ελευθέριος Βενιζέλος» και «Αριάδνη» και 1.000 με το «Blue Star 1» για Καβάλα.

(ΥΓ) 1: Ακόμα κι αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή, θα έπρεπε να την… ανακαλύψουμε, μιας και για τον φόβο της λύνονται τα προβλήματα στο… πιτς-φυτίλι.

(ΥΓ) 2: Εάν οι Έλληνες της Λέσβου ξεγελαστούν από το ξαφνικό ενδιαφέρον των πολιτικάντηδων και δεν δώσουν υψηλά ποσοστά στην Χρυσή Αυγή, από την επομένη των εκλογών θα υποστούν τα ίδια και τρισχειρότερα!

(ΥΓ) 3: Ψήφο στην Χρυσή Αυγή, για να μείνει η Ελλάδα μας ελληνική!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/adeiazoun-aron-aron-ta-nhsia-apo-lathrometanastes-upo-ton-fobo-ths-chrushs#ixzz3lKq9uvhU

Comments Off on Αδειάζουν άρον – άρον τα νησιά από λαθρομετανάστες υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.