Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Τ.Ο. Αχαρνών: Πολιτική ομιλία Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Είμαι από Ιεράπετρα, άκουσα την συνέντευξη τύπου της Χρυσής Αυγής στη ΔΕΘ και ομολογώ πως ένιωσα ότι πήρατε τις σκέψεις μου και τις προβάλατε. Σας ευχαριστώ από το βάθος της καρδιάς μου. Αυτό που με συγκίνησε περισσότερο ήταν, η επιδότηση κάθε παιδιού που γεννιέται. Αυτό έκοψε και τη παραμικρή αμφιβολία που τυχόν είχα. Μη σας πω ότι το περίμενα. Γιατί κάποιος θα ήταν τυφλός αν δεν έβλεπε ότι αυτό θα ήταν, η πρωταρχική επιδίωξη, ώστε να μην πεθάνει το έθνος μας. Είμαι αγρότισσα και καμαρώνω που ένα κόμμα δίνει βάση και κύρια θέση του είναι η επιστροφή στην Εθνική παραγωγή.

Σας ευχαριστώ.
Με τη νίκη
Μ.Σ.

Τρόμος στην “Εφημερίδα συντακτών”: Μην κάνετε συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ, γιατί η Χρυσή Αυγή θα είναι Αξιωματική Αντιπολίτευση!

Συναγωνιστές, οι συμπατριώτες μας σήμερα βιώνουν πρωτοφανείς καταστάσεις, για τις οποίες υπαίτιοι είναι οι κάθε λογής αλλοδαποί και λαθρομετανάστες που λυμαίνονται τη χώρα. Επιδοτήσεις ενοικίων, διάφορα επιδόματα,, δωρεάν λάπτοπ, ακόμα και συντάξεις για τους πιο παλιούς, μαύρη εργασία με συνέπεια να δηλώνουν μηδενικά εισοδήματα και να τυγχάνουν προνομίων, άρνηση πληρωμής του αντιτίμου στις συγκοινωνίες, εύκολη είσοδο των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς (συνεπεία του μηδενικού εισοδήματος). Χιλιάδες αδικίες εις βάρος πραγματικά αναξιοπαθούντων Ελλήνων. Αυτά για τους πιο εντεταγμένους λαθρομετανάστες. Για τους καινούριους και ανένταχτους, δωρεάν στέγαση, σίτιση και ιατρική περίθαλψη. Και βέβαια συνεχείς δαπάνες του κράτους για αποκατάσταση των ζημιών που προξενούν στα νησιά και όχι μόνο. Λειτουργικά έξοδα σε αναλώσιμα και προσωπικό για την καταγραφή και την φύλαξη όλων αυτών. Ο Έλληνας οργίζεται επειδή βλέπει ότι καλείται συνεχώς να ρίχνει χρήματα σε ένα βαρέλι δίχως πάτο. Κι αν δεν αντιδρά, είναι λόγω του αντιρατσιστικού νόμου και των διαφόρων περίεργων που εύκολα σε χαρακτηρίζουν ρατσιστή. Η καλύτερη αντίδραση είναι η ψήφος του. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να κάνει ένα σοβαρό επανέλεγχο σε όλους εκείνους τους αλλοδαπούς που λαμβάνουν επιδόματα και κάθε είδους βοήθεια από το κράτος, με ακριβή αντιστοίχηση των τεκμηρίων διαβίωσης με τα εισοδήματα που δηλώνουν, αριθμό ατόμων οικογένειας, τυχόν αυτοκίνητα, καταθέσεις, κτλ. Να μπορέσουν να εξηγήσουν πως διαβιούν και συντηρούν σπίτια, οικογένεια και αυτοκίνητα, με δυο χιλιάρικα που δηλώνουν στην εφορία. Αλλοδαπός κατασκευαστής γυψοσανίδων που γνωρίζω, έβγαλε πέρυσι 50.000 ευρώ, και πήρε επιδότηση για λάπτοπ από το Σαμαρά! Για τέτοιες κοροϊδίες μιλάμε. Ελαφρύνσεις μόνο στους εργοδότες που δίνουν εργασία σε Έλληνες, ακόμα και επιδότηση μέρους του ημερομισθίου του Έλληνα εργαζόμενου. Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τις περικοπές στα άδικα επιδόματα των αλλοδαπών. Να ελεγχθούν εξονυχιστικά οι ΜΚΟ, ώστε να αποδείξουν πού πάει το κάθε ευρώ του Έλληνα φορολογούμενου και εν ανάγκη κατάργηση της χρηματοδότησής τους, γιατί αυτό απαιτεί η πλειοψηφία των Ελλήνων. Πρέπει να γίνει γνωστό στον πολίτη πόσα χρήματα μπορεί να εξοικονομήσει το κράτος από τη λαίλαπα των μεταναστών, και τα οποία ΠΡΕΠΕΙ να δοθούν για την ανακούφιση των Ελλήνων που έχουν ανάγκη. Σίγουρα ξεχνώ πολλά να πω, λόγω και της οργής μου, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι οικονομολόγοι μας και οι επικοινωνιολόγοι μας μπορούν να παραθέσουν αριθμούς και παραδείγματα, για να καταλαβαίνει ο κόσμος για τι μέγεθος σπατάλης μιλάμε.

Γιάννης Α.

Χάος στην πλατεία Βικτωρίας – Όσοι νομίζουν ότι η γειτονιά τους είναι μακριά ας το ξανασκεφτούν…

Οι εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου είναι καθοριστικές για το μέλλον της πατρίδας μας. Δίνουμε όλες τις δυνάμεις αγωνιζόμενοι για Πατρίδα- Πίστη- Ελευθερία ως το τέλος και την επικράτηση της Χρυσής Αυγής! Χρυσή Αυγή, για να ξεβρομίσει ο τόπος!

Κωνσταντίνα

Προκλητική και εκτός πραγματικότητας η κυρά Τασία: Ευτυχισμένοι οι νησιώτες με τους λαθρομετανάστες, γιατί κάνουν… τζίρο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-10-septembriou-2015#ixzz3lHwnEIdx

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.