Ουάου! Και ο Μάκης Βορίδης υπέρ της “μεγάλης συγκυβέρνησης” Σύριζα – ΝΔ

Ουάου! Και ο Μάκης Βορίδης υπέρ της “μεγάλης συγκυβέρνησης” Σύριζα - ΝΔ

Γράφει ο Αντίοχος

Εκεί που είχε εξαφανιστεί από την πολιτική και τηλεοπτική πιάτσα και κάποιοι ήταν έτοιμοι να δηλώσουν την… εξαφάνισή του στην Αστυνομία, ο πολύς Μάκης Βορίδης έδωσε σημεία ζωής, με συνέντευξή του στον realfm 97,8.

Κι όπως ήταν φυσικό, ερωτήθηκε -μεταξύ άλλων- και για το μέγα θέμα των προεκλογικών  ημερών, δηλαδή αν είναι εφικτή μια «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών μνημονιακών δυνάμεων. Ο… πονηρούλης Μάκης, που το παίζει… σκληρός, προσπάθησε να εμφανιστεί όσο πιο αόριστος γίνεται –γιατί στην εποχή μας εκτός από τα γραπτά μένουν και τα λόγια των συνεντεύξεων στα ΜΜΕ- αλλά τελικά δε μπόρεσε να αποφύγει τη… μπανανόφλουδα. Δεν είπε, δηλαδή, ότι «εγώ είμαι αντίθετος σε κάθε μορφής συνεργασία με την αριστερά», αλλά απλώς το θεώρησε… δύσκολο, γιατί εν αντιθέσει με την νουδούλα που είναι… πεπειραμένη, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το έχει ξανακάνει.

Ιδού οι δηλώσεις του:

«Το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο, για αντικειμενικούς λόγους. Εκείνο το οποίο αναζητείται, το οποίο κατά τη γνώμη μου η ΝΔ διασφαλίζει, είναι η κυβερνητική σταθερότητα, ότι την επόμενη ημέρα των εκλογών ανεξαρτήτως κοινοβουλευτικής συνθέσεως αυτός που θα είναι πρώτος θα μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση. Νομίζω ότι η ΝΔ το εξασφαλίζει, δεν είμαι βέβαιος ότι το εξασφαλίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Λέω ότι η ΝΔ το εξασφαλίζει γιατί στην πραγματικότητα η ΝΔ έχει κάνει συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, εχθροί για χρόνια, έχει κάνει συνεργασία με κόμμα της συνεργασίας, τη ΔΗΜΑΡ. Άρα το ξέρουμε ότι η ΝΔ μπορεί να το κάνει. Λέω ότι δεν είμαι σίγουρος για τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί; Γιατί ξεκίνησε λέγοντας ότι εγώ συνεργάζομαι μόνο με τους ΑΝΕΛ, λέει θέλω αυτοδυναμία και τώρα λέει δεν συνεργάζομαι με τίποτα με τη ΝΔ, αλλά αν το ΠΑΣΟΚ ίσως φύγουν τα βαρίδια και κάτι το Ποτάμι και η διαπλοκή. Άρα δεν είναι ξεκάθαρη η πολιτική συμμαχιών του ΣΥΡΙΖΑ. Πράγμα που δημιουργεί αμφιβολία, σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα, για το αν θα μπορεί να φτιάξει κυβέρνηση».

(ΥΓ): Μην… ανησυχείς κύριε Μάκη, που δεν το’ χει ξανακάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ ούτε  η νουδούλα το’ χαν ξανακάνει. Άλλωστε, πάντα υπάρχει η… πρώτη φορά.

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ouaou-kai-o-makhs-boridhs-uper-ths-megalhs-sugkubernhshs-nd-suriza-alla-den#ixzz3lSWXVqKu

Comments Off on Ουάου! Και ο Μάκης Βορίδης υπέρ της “μεγάλης συγκυβέρνησης” Σύριζα – ΝΔ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.