Τα βραχιόλια της βροντούν… Σήκωσαν την σημαία της “απελευθέρωσης” στην Συγγρού – Και δεύτερος πρώην υπουργός στο σκάνδαλο της Μυκόνου

Τα βραχιόλια της βροντούν... Σήκωσαν την σημαία της “απελευθέρωσης” στην Συγγρού - Και δεύτερος πρώην υπουργός στο σκάνδαλο της Μυκόνου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με το σκάνδαλο της Μυκόνου, τα ναρκωτικά, τα εκδιδόμενα μοντέλα και τα… περίεργα γούστα πολιτικάντηδων της ψοφοδεξιάς.

Μετά τον γκέι πρώην υπουργό, έρχεται και άλλο όνομα γνωστού γόνου πολιτικού τζακιού με περίεργες ορέξεις.

Αναδημοσιεύουμε από το Makeleio.gr:

Σάλος θα προκληθεί στο Πανελλήνιο τα επόμενα 24ωρα, καθώς αναμένεται να διαρρεύσουν τα ονόματα όχι ενός, αλλά δύο υπουργών που σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές από τους «κοριούς» της ΕΥΠ, φέρονται να συμμετέχουν στο σκάνδαλο της Μυκόνου με τα εκδιδόμενα μοντέλα και το εμπόριο κοκαΐνης.

Από την απομαγνητοφώνηση των συνομιλιών που κατέγραψαν οι κοριοί της ΕΥΠ προκύπτουν συνομιλίες των κατηγορουμένων που συνδέουν με την υπόθεση και δεύτερο υπουργό, ο οποίος μάλιστα ανήκει στον ίδιο πολιτικό χώρο με τον πρώτο, που εμφανίζεται να ζητούσε την παροχή υπηρεσιών από άνδρες για να ικανοποιήσει τις ομοφυλόφιλες ορέξεις του.

Ο δεύτερος υπουργός που εμπλέκεται το όνομά του στην υπόθεση με τα εκδιδόμενα μοντέλα και το εμπόριο κοκαΐνης στη Μύκονο, ανήκει στη νεότερη γενιά των πολιτικών, εκλέγεται βουλευτής στη Β’ Αθηνών από το 2000.

Είναι γόνος παραδοσιακής πολιτικής οικογένειας, ο πατέρας του ανήκε επί σειρά ετών στα ηγετικά στελέχη της παράταξης και χάριν του ονόματός αυτού και μόνο κατόρθωσε να αναρριχηθεί, αφού από τα υπουργεία που πέρασε από το 2009 και μετά δεν επέδειξε κανένα απολύτως έργο.

Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και θα προκαλέσουν… τρικυμία, για να χρησιμοποιήσουμε και έναν όρο που σχετίζεται με τον τελευταίο υπουργικό θώκο του «ανήσυχου» πρώην υπουργού, ο οποίος έχει συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στη λίστα του κόμματός του για τις επερχόμενες εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-brachiolia-ths-brontoun…-shkwsan-thn-shmaia-ths-apeleutherwshs-sthn-su#ixzz3lSSgeHV2

Comments Off on Τα βραχιόλια της βροντούν… Σήκωσαν την σημαία της “απελευθέρωσης” στην Συγγρού – Και δεύτερος πρώην υπουργός στο σκάνδαλο της Μυκόνου

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.