Δραστηριότητες Τοπικών: Ημαθία, Πιερία, Νέα Μηχανιώνα, Χαλκιδική

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου σε μια κατάμεστη αίθουσα από το κοινό πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Ημαθίας στα Λευκάδια Νάουσας προεκλογική συγκέντρωση καθώς και η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Πρώτος έλαβε τον λόγο  ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης και υποψήφιος του νομού Τσιούλης Βασίλης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε το κοινό, αναφέρθηκε στο ιστορικό των αγώνων που πραγματοποίησε η Τοπική Ημαθίας και στην συνέχεια παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του νομού.

Οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής στην Ημαθία απεύθυναν από έναν σύντομο χαιρετισμό  οπού και τόνισαν ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την Νίκη.

ΜΑΡΟΥΦΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΜΠΑΛΤΑΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο υποψήφιος και μέλος του πολιτικού συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου, συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, ο οποίος ανέλυσε το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας ότι μόνο με την Εθνική παραγωγή η οικονομία της Ελλάδος θα ανακάμψει. Αναφέρθηκε στην προδοσία της κυβερνήσεως Τσίπρα, που υπόγραψε το τρίτο μνημόνιο και έφερε σε απόγνωση τον Ελληνικό λαό. Κλείνοντας τόνισε ότι η μόνη λύση για ξεφύγουμε από τους διεθνείς τοκογλύφους είναι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή.

Τελευταίος ομιλητής ο οποίος ανέβηκε στο βήμα ήταν ο συναγωνιστής μέλος του πολιτικού συμβουλίου και βουλευτής Σερρών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο ψηφοδέλτιο του νομού και τόνισε ότι στην Χρυσή Αυγή δεν λειτουργούμε όπως τα άλλα κόμματα του δήθεν δημοκρατικού τόξου, κατεβάζοντας τραγουδιστές και ποδοσφαιριστές για ψηφοθηρία.

Ο συναγωνιστής έκανε Ιδιαίτερη αναφορά στον παράνομο αποκλεισμό του γενικού γραμματέα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ από την τηλεμαχία – παρωδία τον πολιτικών αρχηγών που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο βράδυ. Η εκδήλωση έκλεισε, όπως όλες οι εκδηλώσεις μας, ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο

Συνεχίζεται αμείωτη η ενημερωτική εκστρατεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας. Την Τρίτη κλιμάκιο της τοπικής επισκέφθηκε τα χωριά Κίτρος, Αλώνια, Σφενδάμι, Μακρύγιαλο, Μεθώνη, Αγαθούπολη, και τέλος το Αιγίνιο. Την Τετάρτη η Χρυσή Αυγή επισκέφθηκε τη Νέα Τραπεζούντα, τον Άνω Άγιο Ιωάννη, την Περίσταση, την Καλλιθέα, την Παραλία Κατερίνης και την Κατερινόσκαλα.

Η μεγάλη πλειονότητα του κόσμου έδειξε την υποστήριξή της προς το κίνημα, πολλοί με ενθουσιασμό μας ενθάρρυναν λέγοντας: «κερδίστε για να σώσετε την Ελλάδα», ή «νικήστε τους για να μπουν οι ένοχοι φυλακή» και γενικά ο κόσμος φαινόταν αγανακτισμένος και βασανισμένος από την ανάλγητη συμπεριφορά των κομμάτων των μνημονίων και του «συνταγματικού τόξου». Είναι φανερό πως μόνο τα στελέχη και οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής περπατούν ελεύθερα και με το κεφάλι ψηλά μέσα στον κόσμο, καθώς οι υποψήφιοι των άλλων κομμάτων δεν τολμούν να αντικρύσουν τον κόσμο στα μάτια καθώς τους έχουν γεμίσει ψέματα και φρούδες ελπίδες. Τα κόμματα που την μία λένε άσπρο και μόλις εκλεγούν το κάνουν μαύρο, γνωρίζουν την απαξίωση του κόσμου και πολλές φορές τον θυμό του.

Στα πλαίσια της ενημερωτικής εκστρατείας συνέβησαν και ευτράπελα και αστείες στιγμές καθώς στις λίγες φορές που οι συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στους ίδιους χώρους με μέλη του Σύριζα, ήταν φανερή η αμηχανία των αριστερών, γιατί η αποδοχή του κόσμου προς τη Χρυσή Αυγή ήταν μεγαλύτερη, ενώ οι θαμώνες μιας καφετέριας σχεδόν έδιωξαν τους εκπροσώπους του ΚΚΕ λέγοντας πως «εμείς θέλουμε τους άλλους» εννοώντας τα παλικάρια και της κοπέλες της Χρυσής Αυγής, που μόλις κατέφθαναν. Ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος.

Συνεχίζεται αμείωτη η ενημερωτική εκστρατεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας. Την Τρίτη κλιμάκιο της τοπικής επισκέφθηκε τα χωριά Κίτρος, Αλώνια, Σφενδάμι, Μακρύγιαλο, Μεθώνη, Αγαθούπολη, και τέλος το Αιγίνιο. Την Τετάρτη η Χρυσή Αυγή επισκέφθηκε τη Νέα Τραπεζούντα, τον Άνω Άγιο Ιωάννη, την Περίσταση, την Καλλιθέα, την Παραλία Κατερίνης και την Κατερινόσκαλα. Η μεγάλη πλειονότητα του κόσμου έδειξε την υποστήριξή της προς το κίνημα, πολλοί με ενθουσιασμό μας ενθάρρυναν λέγοντας: «κερδίστε για να σώσετε την Ελλάδα», ή «νικήστε τους για να μπουν οι ένοχοι φυλακή» και γενικά ο κόσμος φαινόταν αγανακτισμένος και βασανισμένος από την ανάλγητη συμπεριφορά των κομμάτων των μνημονίων και του «συνταγματικού τόξου».

Είναι φανερό πως μόνο τα στελέχη και οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής περπατούν ελεύθερα και με το κεφάλι ψηλά μέσα στον κόσμο, καθώς οι υποψήφιοι των άλλων κομμάτων δεν τολμούν να αντικρύσουν τον κόσμο στα μάτια καθώς τους έχουν γεμίσει ψέματα και φρούδες ελπίδες. Τα κόμματα που την μία λένε άσπρο και μόλις εκλεγούν το κάνουν μαύρο, γνωρίζουν την απαξίωση του κόσμου και πολλές φορές τον θυμό του. Στα πλαίσια της ενημερωτικής εκστρατείας συνέβησαν και ευτράπελα και αστείες στιγμές καθώς στις λίγες φορές που οι συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στους ίδιους χώρους με μέλη του Σύριζα, ήταν φανερή η αμηχανία των αριστερών, γιατί η αποδοχή του κόσμου προς τη Χρυσή Αυγή ήταν μεγαλύτερη, ενώ οι θαμώνες μιας καφετέριας σχεδόν έδιωξαν τους εκπροσώπους του ΚΚΕ λέγοντας πως «εμείς θέλουμε τους άλλους» εννοώντας τα παλικάρια και της κοπέλες της Χρυσής Αυγής, που μόλις κατέφθαναν. Ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος.

Ο γραμματέας της Τ.Ο. Χαλκιδικής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, συναγωνιστής Ήλκος Κοσμάς, παραχώρησε στην τηλεόραση SUPER συνέντευξη, όπου είχε την ευκαιρία να σχολιάσει τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και να παρουσιάσει το Εθνικό Σχέδιο του Κινήματος για έξοδο της χώρας από την μνημονιακή υποτέλεια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn283#ixzz3lWLNrBoQ

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Ημαθία, Πιερία, Νέα Μηχανιώνα, Χαλκιδική

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.