Τρίτη πολιτική δύναμη με διαφορά και ανεβασμένα ποσοστά και σε δημοσκόπηση της Palmos Analysis

Τρίτη πολιτική δύναμη με διαφορά και ανεβασμένα ποσοστά και σε δημοσκόπηση της Palmos Analysis

Άλλη μία δημοσκόπηση είδε το φως της δημοσιότητας μόλις σήμερα. Αυτή τη φορά η εταιρεία που τη διενήργησε ήταν η Palmos Analysis με εντολέα την ιστοσελίδα του Ευρωβουλευτή του Σύριζα και σκληρού αντιχρυσαυγίτη, Κούλογλου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσιεύει η εταιρεία, η Χρυσή Αυγή είναι ξεκάθαρα τρίτο κόμμα, με τάσεις ανόδου και μεγάλη διαφορά από τον τέταρτο. Συγκεκριμένα, η Χρυσή Αυγή παίρνει 7,8% με αναγωγή, ενώ ακολουθεί το Πασόκ με ποσοστό που πλησιάζει το 6%. Για την πρώτη θέση, ο Σύριζα φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι της ΝΔ.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι παρά την πόλωση, που εντείνεται όσο περνάει ο καιρός, τόσο η ΝΔ, όσο και ο Σύριζα φυλλορροούν προς την Χρυσή Αυγή, αφού και πρώην ψηφοφόροι της ΝΔ έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν τι πρόκειται να γίνει με τον «μεγάλο συνασπισμό» και πρώην συριζαίοι βλέπουν να έρχεται γοργά ο εναγκαλισμός με τους μνημονιακούς.

Δείτε τα στοιχεία της δημοσκόπησης:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/trith-politikh-dunamh-me-diafora-kai-anebasmena-pososta-kai-se-dhmoskophsh#ixzz3lWxi20oZ

Comments Off on Τρίτη πολιτική δύναμη με διαφορά και ανεβασμένα ποσοστά και σε δημοσκόπηση της Palmos Analysis

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.