Ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή και στην δημοσκόπηση της Kapa Research για το καθεστωτικό “Βήμα”

Άλλη μία δημοσκόπηση, αυτή τη φορά για την ναυαρχίδα του μνημονιακού ενημερωτικού «στόλου», «Το Βήμα», από την εταιρεία Κάπα Research έρχεται να επίβεβαιώσει αυτό που εδώ και καιρό σημειώνουν οι καθεστωτικοί αρθρογράφοι, αλλά οι δημοσκοπήσεις αρνούνταν να παρουσιάσουν: Η Χρυσή Αυγή ΕΡΧΕΤΑΙ!

Συγκεκριμένα, με τις δημοσκοπήσεις να προσπαθούν να γλιτώσουν το ξεφτίλισμα την τελευταία στιγμή, επικαλούμενες στροφή στις τάσεις του εκλογικού σώματος, πλέον το πεδίο έχει αρχίσει και ξεκαθαρίζει. Οι περισσότερες των δημοσκοπήσεων, της συγκεκριμένης συμπεριλαμβανομένης, παρουσιάζουν την Χρυσή Αυγή αδιαμφισβήτητα τρίτο κόμμα, με διαφορά από τον τέταρτο. Επίσης το «ντέρμπι» μεταξύ των δύο πρώτων συντηρείται, αλλά πλέον δεν παρουσιάζουν τον τραγέλαφο που ακούει στο όνομα «ΝΔ πρώτη».

Δείτε τα στοιχεία της συγκεκριμένης δημοσκόπησης:

Σύριζα 26,7%
ΝΔ 26,2%
Χρυσή Αυγή 7%
Πασόκ 6,1%
ΚΚΕ 5,9%
Ποτάμι 5%
Λα.Εν. 4,2%
Ένωση Κεντρώων 3,6%
Ανέλ 3,1%

Σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση η Χρυσή Αυγή καταγράφει άνοδο μισή μονάδα. Το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, με την πρέπουσα αναγωγή, ανέρχεται στο 8% και όλα δείχνουν πως κινούμαστε για μια μεγαλόπρεπη νίκη του Εθνικιστικού Κινήματος στις εκλογές, αφού θα καταγραφεί ισχυρή άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής παρά τον αποκλεισμό από τα κανάλια, την παντελή συνωμοσία της σιωπής και την συνέχιση της πολιτικής σκευωρίας.

Τα λοιπά κόμματα φαίνεται να κινούνται στα ίδια περίπου ποσοστά, με το «Ποτάμι» να «ξεφουσκώνει», και το Πασόκ να παρουσιάζει μια άνοδο ελέω της αποχώρησης του Βενιζέλου από την προεδρεία. Οι Ανέλ πλέον είναι πολιτικώς νεκροί, ενώ το κόμμα Λαφαζάνη φαίνεται να μην στέκεται αντάξιο των προσδοκιών των «νταβατζήδων», που το παρουσιάζουν ως ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anebainei-h-chrush-augh-kai-sthn-dhmoskophsh-ths-kapa-research-gia-to-kathe#ixzz3lcAjnCeU

Comments Off on Ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή και στην δημοσκόπηση της Kapa Research για το καθεστωτικό “Βήμα”

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.